Hírek

Azután, hogy a Meze 99 Classics fejhallgatóval sikerült egészen baráti kapcsolatba kerülni, izgatottan markoltuk fel a gyártó nagyon hasonló, de olcsóbb és inkább mobil használathoz illő, 99 Neo modelljét.

bővebben

2019. március 31-től kezdődően a Waze alkalmazás már nem támogatott az olyan interfész technológián, amely lehetővé teszi az okostelefon-felhasználók számára, hogy a Waze-kompatibilis Pioneer AV-fejegységeken keresztül működtessék az AppRadio Mode és Weblink segítségével.

bővebben


Színvonalas videó mutatja be a TC Electronic legújabb effektpedáljait a 2018-as Budapest Music Expo keretében a BaSys standján.

bővebben

Csatlakozz hozzánk! @ISE, Booth 7-C200.
RAI Convention Center, Amsterdam
2019 Február 5-8

bővebben

... de életre kelhet leMeze?

bővebben


A fejhallgató, amit nem kilo(Hertz)re mérnek

bővebben

A Bose SoundTouch vezetéknélküli hangszórócsalád legerősebb modellje a 30-as számot viseli, a legkisebbel, a 10-essel ellentétben itt már sokat javítottak a hang minőségen!

bővebben

2018 augusztus 28. — Ezen a napon a BOSE hivatalosan bejelenti két új Soundbar megjelenését, mellyel a gyártó egy új korszakot nyit a már legendás BOSE otthoni szórakoztató-elektronikai termékek területén.

bővebben

A BOSE Smart Speaker sorozat egyelőre, két soundbart és egy hangszórót tartalmaz, de a jövőben további eszközök érkezése is várható...

bővebben

Beyerdynamic TG 500 vezeték nélküli mikrofon rendszer

bővebben


Az alig tíz esztendős múltra visszatekintő csapat legnagyobb szenvedélye a hang. Az aprócska román manufaktúra kezdetben audiophile hardverek gyártására összpontosított, majd saját fül- és fejhallgató modellek tervezésébe kezdett...

bővebben

A Bose SoundTouch sorozat legkisebb modellje a SoundTouch 10, önmagában csak egy hangszóró, de a szolgáltatásai miatt egy teljesértékű készülék is. A Bose ezúttal nem a high-end területre koncentrál, inkább a minőségi és hatékony multiroomra.

bővebben

Megjelent a TC Electronic looper családjának legújabb tagja...

bővebben

Mostanában a kevésbé ismert nevek hoznak meglepő tapasztalatokat és nincs másképp a Meze 11 Neo fülhallgatóval sem. Azt mondják róla, hogy audiofil, miközben tokkal, vonóval nem lépi át a 20 000 Ft-ot. Érdekes?

bővebben

A gyártó még áprilisban lőtte fel az újdonság hírét, azonban eddig csak egyetlen sejtelmes kép árulkodott arról, hogy a japánok valami izgalmas dobásra készülnek…

bővebben

  • VALÓDI KÜLTÉRI VÉDELEM: TOP
  • NA2-IO-DLINE - Line I/O DANTE interfész
  • opticalCON - SK4812 kábeldob
  • XIRIUM PRO - Akkumulátor mentes modulok.
bővebben

A vállalat kompakt lejátszója, nagy felbontású állományok tárolására és lejátszására biztosít lehetőséget. A kettős DAC és a beépített erősítők képesek kielégíteni a hifi hangélmény után áhítozók igényeit… 

bővebben

Termékösszehasonlítás