BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Hírek

Fokozd kreatív erődet a fejlett multi-player, a CDJ-3000 segítségével. Ezt a robusztus egységet egy új MPU hajtja, és speciálisan kifejlesztett kiváló minőségű alkatrészekkel és innovatív funkciókkal van ellátva.bővebben

Az ideális mikrofon rendszer filmkészítők, újságírók, bloggerek, YouTube-alkotók, vállalati videógyártók vagy bármely olyan tartalomkészítő számára, akiknek egyszerűen használható vezeték nélküli rendszerre van szükségük.

bővebben

Azzal a céllal tervezték, hogy bárhová eljuttassa a legjobb hangzást.bővebben

Három új devolo termékkel bővült a kínálatunk!

bővebben

NPS-30W  PoE tápfeladó (injektor)

bővebben

Bemutatjuk a stílusos DJ fejhallgatót a pro-kínálatunk DNS-ével
bővebben


Könnyen telepíthető adatkábelek iránt - különösen a kültéri élő alkalmazások esetén - egyre nagyobb az igény. A Cordial új CCAT 5 PVC kábele költséghatékony, jó minőségű megoldást kínál a kihívásra!


bővebben

A fenntarthatóság jól tükrözi a Bose lényegét és értékrendszerét, segít abban, hogy még jobbá váljunk, valamint támogatja azt a közös kötelezettségvállalásunkat, hogy minden üzleti tevékenységünket és emberekkel való kapcsolatunkat a tisztességesség jellemezze. Szeretnénk, ha a fenntarthatóság jelen lenne a vállalat mindennapjaiban, így az kihathat arra, hogyan gondolkodunk, és hogyan vállalkozunk.

bővebben

NAPSZEMÜVEG ZENÉVELA napszemüveg-kollekció két klasszikus formában mutatkozik be. Az egyedülálló, magával ragadó hangélmény érdekében beépített BOSE hangsugárzókkal rendelkezik.


bővebben

Bemutatkozik a Ditto Looper család legújabb tagja, a Ditto + ! 

bővebben

A Pioneer SPH-8TAB-BT, sokoldalú intelligens “tábla-fejegység" okosabb, mint valaha!
bővebben

Három új HD fedélzeti kamera a Pioneer kínálatában

bővebben

A Beyerdynamic prémium és csúcskategóriás termékeinek gyűjtőneve „TESLA”, ami egy speciális, saját fejlesztésű technológiát jelent a Beyerdynamic lassan 100 éves történelmében.bővebben

A gyártók sorban kalapot emelnek a minőségi kábelek előtt és beépítik azokat kínálatukba. Pl. a Meze külön megvásárolható extraként kínálja finomhangolásra szolgáló, ezüstözött kábelét az általunk is tesztelt 99 Neo vagy 99 Classics tulajdonosainak. És az sem kizárt, hogy más füleseken is élvezzék e jobb kábel által hozott hangzást. De mit hoz egyáltalán?

bővebben

NEUTRIK Újdonság

2020/06/11

opticalCON POWERSPLIT 2.5 mm²

bővebben

Sokoldalú hordozó-rack többféle Pioneer DJ eszközhöz.
bővebben

Mikrofon rendszer Lightning csatlakozóval, IOS eszközökhöz

bővebben

Rendkívül nagy sebesség, ultra széles képarányhoz is!
Új, professzionális felhasználásra is kiváló, rendkívül nagy sebességű HDMI ™ Ethernet CORDIOAL kábelt ajánlunk a figyelmükbe!

bővebben

Saramonic LavMicro 2M prezentációk, podcastok, interjúk készítésére tervezett csíptetős mikrofon pár. 

bővebben

Termékösszehasonlítás