BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Hírek

Hamarosan megérkezik!

bővebben

Már megjelent a  GRASS VALLEY és a SONY kamerarendszerekben.

bővebben

Behringer WING

2020/02/17

Digitális keverő

bővebben


Szem-füles megoldás

bővebben

Pioneer DJ DJM-V10

2020/01/17

Hamarosan elérhető az új 6 csatornás Pioneer DJ keverő

bővebben

Egyenes válasz

bővebben

XDJ-XZ a Pioneer DJ új kontrollerje hamarosan újra elérhető a BaSys partnereinél, mely egyedülálló magas minőséget nyújt mobil DJ-k vagy kisebb klubok számára is.

bővebben

A NEUTRIK, a robosztus és megbízható professzionális audio-, video- és adatátviteli csatlakozási megoldások vezető szállítója DRAGONFLY opticalCON névre keresztelt száloptikás kamera csatlakozóval jelentkezett. 

bővebben


Tesztelt eszközök:

  • Vezetékes mikrofonpár: Saramonic SA LavMicro 2M 
  • Vezeték nélküli mikrofon szett: Saramonic SA UwMic9 Kit2
bővebben


Egy legendás chorus effekt a TC electronic-tól, amely visszarepít a múltba.

bővebben

Megjelent a Behringer analóg szintetizátor családjának új tagja az MS-101.

bővebben

Napjaink egyik legismertebb gyártójának a Bose-nak egyik legkeresettebb termékei a soundbar-ok. Korábban már volt szerencsénk megismerni a SoundTouch 300 és Soundbar 500 modelleket melyek remek kompromisszumot nyújtanak azoknak, akik anyagi, vagy helykínálati okokból nem tudnak összeállítani egy házimozi rendszert, de szeretnének a tv készülékénél lényegesen jobb hangminőséget filmjeikhez. A rangsor tetején lévő Soundbar 700 és a hozzávaló mélysugárzó képviseli a sorozat csúcsát, mely megépítésben, tudásban és hangzásban is többet ígér a kisebb modelleknél.

bővebben

Cikk-kódok: NAC3FCA, NAC3FCB

bővebben

Ismerd meg a rekordbox dj-hez tervezett DDJ-800-at! Egy hordozható testbe épített 2-csatornás DJ kontroller professzionális előadói képességekkel.

2019 Április 16.: A kompakt, 2-csatornás DDJ-800-zal bárhova magaddal viheted profi felszerelésed, mivel ez egy olyan DJ kontroller, amit a rekordbox dj szoftverhez terveztünk. A DDJ-800 úgy lett kialakítva, hogy a ma megjelent rekordbox 5.5.0 verzió legtöbb újdonságát is ki tudja használni.

bővebben

Megújultak a TC Electronic PolyTune Mini és Noir hangolói.

bővebben

Sceni-Tech 2019

2019/05/07

A Sceni-Tech kiállításon a fény-, hang- és színpadtechnika valamint a színházi háttérszakmák hazai képviselői mutatják be termékeiket, szolgáltatásaikat. A Színháztechnikai Fórum pedig Magyarország és a régió legfontosabb műszaki szemléletű színházi konferenciája.

bővebben

A Beyerdynamic a Byron sorozat utódjaként bemutatta a Byrd fantázianévvel ellátott, vezetékes és Bluetooth fülhallgatóit. A nálunk vendégeskedő Soul Byrd és Blue Byrd fülhallgatók betekintést engednek a Beyerdynamic új filozófiájába.

bővebben

Termékösszehasonlítás