BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Fizetési lehetőségek

FIZETÉS KÉSZPÉNZBEN (UTÁNVÉT)

A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor készpénzben (forintban). Szerződött partnerünk, a DPD futárszolgálat díjmentesen biztosítja a címzettek részére a kézbesítéskor a bankkártyás fizetési lehetőséget, de erről a fizetési lehetőségről mindig érdeklődj kiszállítás előtt a futárnál.

Maximális utánvétösszeg belföldi csomag esetén bruttó 500.000 Ft / csomag.FIZETÉS BANKI ÁTUTALÁSSAL

Megrendeléskor egy elektronikus díjbekérő számlát küldünk, melyen megtalálod az átutaláshoz szükséges adatokat: bankszámlaszámunkat, a megrendelési számot, amit a közlemény rovatban kell feltüntetni. A megrendelt termékeket a pénügyi teljesítés feldolgozását követően adjuk át a futárnak.

A termék vételárát a 10300002-10649243-49020022 (MKB Bank) számlaszámra kérjük elutalni.
A közlemény rovatba kérjük feltétlenül tüntesd fel a rendelés azonosítót!


BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

Bankkártyás fizetést akár saját, akár céges bankkártyával is kezdeményezhet.

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tud bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni webáruházakban, mobilalkalmazásokban, vagy barátainak. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyája számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet. Ha azonban regisztrál, soha többé nem kell begépelnie a kártyaszámot egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mailcímét és jelszavát. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságát is növeli!

Fizetéshez használhatja:

  • Mastercard vagy Maestro bankkártyáját
  • Visa vagy Electron bankkártyáját
  • Amex bankkártyáját

Az online fizetés során elfogadott bankkártya-típusok a következők: 

Jelenlegi online bankkártyás fizetési szolgáltatónk a Barion (VISA (Classic, Electron), MasterCard, Maestro, American Express).

1

Termékösszehasonlítás