BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X
 

Termékkategóriák

áramLAN

devolo D 9229 dLAN® 650+ Starter Kit Powerline
devolo D 9119 dLAN 500 duo áramLAN
devolo D 1917 dLAN® 500 AV Wireless+ Powerline
Tovább a kategória oldalra

A devolo ott is biztonságos internet kapcsolatot biztosít ott, ahol ez korábban elképzelhetetlen volt. A termékek sokszor úttörőként jelentek meg az kommunikáció világában. Minden 2002-ben kezdődött amikor is a devolo célnak tűzte ki magának, hogy a stabil és biztos internet kapcsolatot biztosít a fogyasztók számára.

A devolo újraértelmezte az otthoni kommunikációs hálózatot és megteremtette az otthoni áramLAN alapjait azzal, hogy a már meglévő elektronikai hálózatot használja adatcsomagok továbbítására. Így nincs szükség további kábelek bevezetésére a nagy sebességű internetkapcsolathoz. Ez történt 2002-ben és ma már közel 33 millióan használják otthonukban a devolo termékeit.

Tovább fejlesztve az áramLAN technológiát, ötvözve a jelenlegi technológia követelményekkel a devolo sikeresen kombinálta a vezetékes megoldásokat a ma népszerű WiFi technológiáva, így az otthoni felhasználók számára még kényelmesebb megoldásokat nyújtva. 2015-től már nem csak áramLAN termékeket, de az egyre népszerűbb Okos Otthon termékekkel is egyre nagyobb piacot nyer a vállalat. Manapság már termékeit nem csak otthoni felhasználók, de távközlési cégek és internet szolgáltatók is használják, mivel azok egyszerűek, könnyen kezelhetők és biztonságosak.

 

 

Termékösszehasonlítás