BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X
 

Termékkategóriák

Keverő

Saramonic SmartMixer Keverő
Tovább a kategória oldalra

Mikrofon

Saramonic Blink500 B1 Mikrofon rendszer kamerákhoz, okos telefonokhoz
Saramonic SmartMic+ Kompakt, irányított mikrofon IOS és Android készülékekhez
Saramonic Mix-Adapter
Tovább a kategória oldalra

Audio interfész

Saramonic SmartRig+ Mikrofon/Gitár Interfész
Tovább a kategória oldalra

Pro Audio tartozék

Saramonic VMIC-WSPRO Szélvédő
Saramonic DITC80 Lightning Kábel
Saramonic SR-BSP1 Aluminium kézi tartó okostelefonos videózáshoz
Tovább a kategória oldalraElragadó hangminőség

A Saramonic márka jól ismert a minőségi termékeiről, amelyek széles körben nyújtanak megoldást DSLR és videó kamerákhoz, illetve a különböző okos eszközökhöz. A folyamatos fejlesztés és választék bővítésnek köszönhetően mindenki megtalálhatja a számára megfelelő termékeket. Az igények figyelésével és a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően, akár hobby vagy professzionális felhasználók számára is kínálunk megoldásokat. Minden esetben a legjobb audio élmény elérésére törekszünk, hogy a felvételeid igazán jó minőségben szólaljanak meg.
PROSUMER

Elbűvölő hang

A fotó és videó eszközök roham tempóban változnak, így megkövetelve a különböző kiegészítő gyártóktól a folyamatos fejlesztéseket. A Saramonic mindig figyeli a változásokat és a lehető leggyorsabban kínál megoldásokat az új eszközökhöz úgy, hogy mindig a minőségi hang elérése legyen a középpontban.
MOBIL AUDIO

Hibátlan hang

Mi hiszünk a kreativitásban és a kísérletezésben. Termékeinknél szem előtt tartjuk a könnyű használatot, az igényekhez variálható összeállításokat, mindezt úgy, hogy egyedülálló minőség társuljon hozzá. Megpróbáljuk maximalizálni az audio lehetőségeidet, hogy minden felmerülő helyzetben kiváló hangminőséget tudj elérni.
PRO

Termékösszehasonlítás