BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X
 

Termékkategóriák

Keverő

Saramonic SmartMixer Keverő
Tovább a kategória oldalra

Mikrofon

Saramonic UwMic9 Kit4 RX9+HU9 Vezeték nélküli Mikrofon Rendszer
Saramonic SR-ULM10 USB Lavalier Mikrofon
Saramonic Blink500 B5 Mikrofon Rendszer
Tovább a kategória oldalra

Audio interfész

Saramonic SmartRig+ Mikrofon/Gitár Interfész
Tovább a kategória oldalra

Pro Audio tartozék

Saramonic GMIC-WS Szélvédő
Saramonic VMIC-WS Szélvédő
Saramonic VMIC-WSPRO Szélvédő
Tovább a kategória oldalraElragadó hangmínőség

A Saramonic márka jól ismert a minőségi termékeiről, amelyek széles körben nyújtanak megoldást DSLR és videó kamerákhoz, illetve a különböző okos eszközökhöz. A folyamatos fejlesztés és választék bővítésnek köszönhetően mindenki megtalálhatja a számára megfelelő termékeket. Az igények figyelésével és a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően, akár hobby vagy professzionális felhasználók számára is kínálunk megoldásokat. Minden esetben a legjobb audio élmény elérésére törekszünk, hogy a felvételeid igazán jó minőségben szólaljanak meg.
PROSUMER

Elbűvölő hang

A fotó és videó eszközök roham tempóban változnak, így megkövetelve a különböző kiegészítő gyártóktól a folyamatos fejlesztéseket. A Saramonic mindig figyeli a változásokat és a lehető leggyorsabban kínál megoldásokat az új eszközökhöz úgy, hogy mindig a minőségi hang elérése legyen a középpontban.
MOBIL AUDIO

Hibátlan hang

Mi hiszünk a kreativitásban és a kísérletezésben. Termékeinknél szem előtt tartjuk a könnyű használatot, az igényekhez variálható összeállításokat, mindezt úgy, hogy egyedülálló minőség társuljon hozzá. Megpróbáljuk maximalizálni az audio lehetőségeidet, hogy minden felmerülő helyzetben kiváló hangminőséget tudj elérni.
PRO

Termékösszehasonlítás