BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X
 

Termékkategóriák

Keverő

Pioneer DJ DJM-750MKII
Pioneer DJ DJM-900NXS-M
Pioneer DJ DJM-350
Tovább a kategória oldalra

DJ Eszköz

Pioneer DJ RMX-1000
Pioneer DJ HC-EP0301
Pioneer DJ DJM-V10 DJ Mixer
Tovább a kategória oldalra

Hangfal

Pioneer DJ DM-40BT
Pioneer DJ RM-07
Pioneer DJ DM-40
Tovább a kategória oldalra

Pro fejhallgató

Pioneer DJ HDJ-S7-W
Pioneer DJ HDJ-S7-K
Pioneer DJ HDJ-X5-S
Tovább a kategória oldalra

Pro Audio tartozék

Pioneer DJ Accessory Pack a HDJ-CUE1 fejhallgatóhoz, zöld
Pioneer DJ Accessory Pack a HDJ-CUE1 fejhallgatóhoz, rózsaszín
Pioneer Professional Audio CVR-XPRS115S
Tovább a kategória oldalra

Innoválni, inspirálni és szórakoztatni

Folyamatos kreatív innovációnkon keresztül célunk a zenei szórakoztató közösség szenvedélyeibe fektetni, inspirálni és szórakoztatni. Az elmúlt két évtizedben a DJ-k áttértek a bakelit használatáról a CD-kre, a CD-ről a zenei fájlokra, például az MP3-ra. Most a felhőalapú szolgáltatások terjedésével és az EDM (Electronic Dance Music) növekvő népszerűségével, az ipar megérkezni látszik a negyedik forradalmába. A Pioneer DJ születése a változás ilyen korszakában egyedülálló lehetőséget jelent.

ÜZLETI ÁTTEKINTÉS

A Pioneer 1994-ben lépett be a DJ-iparba, a világ első lapos tetejű DJ-lejátszójával, a CDJ-500-zal. Azóta szenteltük magunkat olyan világelső termékek fejlesztésének, amelyek elhozzák az ügyfelek elvárásain túli élvezeteket. 20 év után az üzleti életben egy izgalmas új fázisba léptünk, újraindulunk Pioneer DJ Corporation néven, a világ-vezető KKR befektetési alap támogatásával.

PRO AUDIO DIVÍZIÓ

A DJ- és a klubpiacok tapasztalataira építünk professzionális hangrendszerek kifejlesztése és tervezése során. 2013 óta a GS-WAVE sorozatú emeleti emelvényeket és az XY sorozatú PA / monitor hangszórókat nagy klubokban, kis- és közepes méretű helyszíneken, valamint éttermekben és bárokban szerelték fel világszerte. Elkötelezettek vagyunk az élvonalbeli termékfejlesztés iránt, hogy erőteljes, magasztos hangot nyújtsunk a közönségnek.

DJ ÉS CLUB FELSZERELÉS DIVÍZIÓ

Több mint 20 évig, mottónk az volt, hogy "meglepni és inspirálni" ügyfeleinket. Fantasztikus támogatást élvezünk kluboktól és DJ-ktől a világ minden tájáról. Eltökélt szándékunk, hogy a termékfejlesztés és -tervezés révén folytassuk az innovációt és hírnevünk építését, hogy az iparág vezető márkájává léphessünk elő.

Termékösszehasonlítás