BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X
 

Termékkategóriák

Gitárerősítő és -hangfal

Bugera 333XL-212 INFINIUM
Bugera T5 Infinium Csöves Gitárerősítő Fej
Bugera 1990 INFINIUM
Tovább a kategória oldalra

Pro Audio tartozék

Bugera 12AX7A
Bugera 212TS-PC
Bugera 12AX7B
Tovább a kategória oldalra
A BUGERA megszállott elhivatottsága a csöveknél kezdődik, és a legmodernebb tesztelési folyamatokig tart. Szó szerint minden negyedik technikusuk tesztelő mérnök is egyben! Minden kombó egy rakás tesztelésen esik át a gyártás minden fázisában. Végül minden egyes erősítő végső tesztelését egy gitáros végzi. Igen, egy profi gitáros mondja rá az áment minden egyes erősítőre! Ezután, és csakis ezután érdemelheti ki a BUGERA márkajelzést. Mindezen fejlett gyártási technológia, „old school” kivitel és szerető gondoskodás az, ami a BUGERA erősítők építését jellemzi. Így ha BUGERÁT veszel, hosszú évekre bebiztosítottad magad! Nem válogat! Sok Bugera erősítő beállítható, hogy 6L6 vagy EL34 módban működjön, így a hangzásuk az Atlanti-óceán keleti partjától az USA nyugati partjáig "klasszikus"! Az átprogramozás az új csövek beszerelésével (amik külön kaphatóak), egy kapcsoló és a feszültség átkapcsolásával el is készül.
48 órás beégető-teszt, mert a BUGERA felhasználói a hangzásért élnek. Ezért is teszik ki a csöveket a legkeményebb teszteknek, amit csak el lehet képzelni. Míg a BUGERA versenytársai csak egy óráig tesztelik a csöveket, ők 48 órán keresztül teszik ki a legkeményebb megpróbáltatásoknak, lehetőségeik határát feszegetve. Csak ezután a kimerítően alapos tesztelés után léphetnek a következő szintre. A vibrációs asztalon mechanikusan terhelik a csöveket a BUGERA gyárában, ami szimulálja a fellépésekre hurcolás minden nehézségét - mintha bekapcsolt állapotban száguldoznál vele egy földúton, órákon át. Miután a csövek a "beégető" és vibrációs teszteken is átesnek, számítógépes tesztelésnek vetik alá őket, ahol 12 szempont szerint végeznek rajtuk méréseket. Még ezen a ponton is, a legkisebb hiba esetén is selejtnek minősítik az adott csövet! Az idáig eljutott csöveknek csak 5 százaléka kerül bele magába az erősítőbe. Ha egy cső kiérdemli a BUGERA logót, akkor tudhatod, hogy a legjobbak legjobbjait kapod!
A BUGERA maga építi a hangszóróit. Ez nem könnyű. Egy gitárerősítő doboza és a beletett hangszóró már önmagában egy hangszer. Ha más valaki hangszóróit vásárolnánk meg, teljesen más lenne a hangzásuk. Ezért lépte meg a BUGERA azt a nagy fejlesztést, hogy saját maga gyártsa a hangszórókat. Ők maguk őrlik a fát, amiből a papír hangszórótölcsérek készülnek. Ők maguk tekerik a hangszórók tekercseit, rakják bele a BUGERA saját rögzítéseit, gyártják a hátlapokat, szerelik össze kézzel, és tesztelik őket egyenként. Ez az, ami miatt a BUGERA erősítői és kombói olyan jól szólnak! Csúcstechnológiás tervezés a klasszikus hangzásért. A BUGERA erősítők nem csak NYÁK lapokkal, de kézzel készült huzalozással is rendelkeznek. Nem kérnek bocsánatot az áramkörök használata miatt, hisz ha jól csinálják, ezekkel lehet maximalizálni az élettartamot, és minimalizálni a zajt. Több hónapnyi fejlesztés után lesznek készek az áramkörök, minden erősítő szekcióba külön-külön; ahogyan a belső kábelezés is ugyanezzel a gondossággal készül. Ezekkel a modern tervezési eszközökkel, és gondossággal érik el, hogy a BUGERA erősítői a legszebb klasszikus hangzást adják, az ősi erősítők zúgása és búgása nélkül.

Termékösszehasonlítás