BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

A Music Tribe és a BaSys ”Szuper partneri” együttműködést kötött


2021/05/04

Bartha Sándor, a BaSys cégcsoport alapítója és elnöke, valamint a Music Tribe ügyfélmegoldási vezetője, Pete Sadler, közösen bejelentették, hogy stratégiai kapcsolatba lépnek.

Ennek a Szuper Partner kapcsolatnak a célja az, hogy különleges vásárlói élményt nyújtson egyedülálló együttműködési lehetőségekkel a Music Tribe több mint 1000 “Vállalati termékének” alkalmazásával. Az együttműködés magába foglalja új termékek közös innovációjának megvalósítását a tanuláshoz és az oktatáshoz kapcsolódó közös marketinget,  valamint az egyedi ellátási-lánc integrációt, amely biztosítja, hogy minden termék mindig raktáron legyen és könnyen elérhető legyen.


A “Vállalati termékek” a Music Tribe szakmai felosztására utal, amely az Install és Live & Tour Sound  ügyfeleket szolgálja ki elkötelezett distributorok, képviselők, integrátorok és alvállalkozók révén, akik mind szoros együttműködésben dolgoznak a Music Tribe ügyfélmegoldási és műszaki támogatási csoportjaival.

A Music Tribe jelenleg nagy összegeket fektet mind az Install, mind pedig a Live & Tour Sound megoldásokba, csúcstermékeket szállítva “Vállalati” márkáiból:

  • Midas (Install és Live & Tour Sound termékek)
  • Lab Gruppen (Install és Live & Tour Sound termékek)
  • Turbosound (Live & Tour Sound termékek)
  • Tannoy (Install Sound termékek)
  • Klark Teknik (Install Sound termékek)
  • TC Electronic (Broadcast termékek)


Bartha Sándor:


"Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a Music Tribe kinevezett minket "Super Partner"-ré a Közép-európai régióra vonatkozóan. Ez a több mint két évtizedes és több országra kiterjedő szoros együttműködésünk méltó elismerése. Az eddiginál magasabb szintű partneri kapcsolat és együttműködés biztosítani fogja, hogy az egyes országokban lévő, a professzionális hangtechnikára szakosodott BaSys Pro üzletágaink specialistái továbbfejlesszék a különböző iparágak részére kínált csúcsminősőgű termékeinket és megoldásinkat.

Biztosak vagyunk abban, hogy ez az új partneri statusz lehetővé teszi az ügyféltámogatásunk minőségét a következő szintre emelni. Ez ismét megerősíti az elkötelezettségünket, hogy a BaSys az igényes pro audio megoldások hivatalos és lehető legjobb forrása maradjon. BaSys – A Tiszta Hangforrás"



Pete Sadler

Sadler Pete:


"Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a BaSys cégcsoport csatlakozott a "Super Partner" családunkhoz. Mindkét vállalat nagy szenvedéllyel szolgálja ki ügyfeleit. Ez a stratégiai kapcsolat mély integrációt és együttműködést tesz lehetővé - az ügyfeleink javára, akiket mind szeretünk kiszolgálni."



Music Tribe márkák BaSys-nél



Termékösszehasonlítás