BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X
 

Termékkategóriák

Mikrofon

Beyerdynamic TG 500DR Kétcsatornás Vevőegység, 794-832 MHz
Beyerdynamic MCE 72
Beyerdynamic M-Bag Drum
Tovább a kategória oldalra

Pro fejhallgató

Beyerdynamic DT 252 80 Ω
Beyerdynamic DT 770 PRO LTD (93 dB) 80 Ω
Beyerdynamic DT 250 LTD 250 Ω (99 dB)
Tovább a kategória oldalra

Recording rendszer

Beyerdynamic FOX USB Stúdió mikrofon
Beyerdynamic TEAM TYGR Fejhallgató + Mikrofon
Beyerdynamic DT 240 PRO 34 Ohm hordozható zárt stúdió fejhallgató
Tovább a kategória oldalra

Konferencia-technika

Beyerdynamic Classis BM 32 B
Beyerdynamic Classis OM 302
Beyerdynamic Synexis Set C20 H, 863/865 MHz
Tovább a kategória oldalra

Pro Audio tartozék

Beyerdynamic WS 20 SW
Beyerdynamic WA-ATDA 470-1000 MHz
Beyerdynamic K 109.26 - 1.5 m
Tovább a kategória oldalra

Nálunk a tökéletes hang a kvintesszencia

Minden a beszéddel kezdődött: Eugen Beyer, villamosmérnök 1924-ben, Berlinben indította a vállalkozását, hogy hangszórókat építsen moziknak. Az ő "Elektrotechnische Fabrik Eugen Beyer” cége vetette meg az alapját napjaink vezető fejhallgató és mikrofongyártó cégének, a mai Beyerdynamic GmbH & Co. KG-nek. Egészen a mai napig - majdnem 90 éve - Eugen Beyer örökösei érzik és követik a tradíciót, az alapító látnoki és úttörő értékrendjét.


Az egész termékportfólióban érződik a BEYERDYNAMIC vágya az innováció és technológiai határokat feszegető fejlesztés iránt. A "Made in Germany" címke a minőség garanciája a termék tervezése és gyártása kapcsán: a BEYERDYNAMIC mérnökei és tervezői által Heilbronnban megálmodott terveket 180 képzett alkalmazott gyártja le Németországban, főleg kézzel! Minden termék magában hordozza azt a tudást és szenvedélyt, ami a kiváló hangélményhez elengedhetetlen.


Mára a BEYERDYNAMIC a csúcsminőségű professzionális audiótermékek szinonimája, legyen szó színpadi vagy stúdió mikrofonokról, fejhallgatókról vagy csúcsminőségű otthoni zenehallgatásról, vagy utazás közbeni fülbedugós megoldásokról! Ráadásul a BEYERDYNAMIC konferencia technológiái is megtalálhatók az egész világon!


PHONUM

KIVÉTELES STÚDIÓ-FEJHALLGATÓ

A precíz zenehallgatáshoz, keveréshez és masteringhez A világ minden részén évtizedek óta ismerik a professzionális felhasználók, és bíznak a beyerdynamic stúdió fejhallgatókban. Első számú eszközként tartják számon a producerek, a hangtechnikusok és a műsorszolgáltatók, amely már bizonyított a világ komoly stúdióiban. A DT 1990 PRO referencia fejhallgató egyesíti az évtizedek során felhalmozott tapasztalatokat és a szakértelmet a legmodernebb Tesla hangszóró-technológiájával és a nyitott kivitellel. A kiegyensúlyozott és nagyfelbontású hangnak köszönhetően a DT 1990 PRO modell új szabványt képvisel a dizájn és a kidolgozás területén.
DT 1990 PRO

Termékösszehasonlítás