BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

A beyerdynamic Andreas Rapp-ot nevezi ki új ügyvezető igazgatónak


2023/04/04

Heilbronn, 2023. április 3. – Andreas Rapp 2023. április 1-től vette át a beyerdynamic ügyvezető igazgatói posztját. Ebben a szerepkörében a németországi Heilbronnból származó híres audiomárka üzemeltetési üzletágáért felel. Ő követi Edgar van Velzent, aki távozik a cégtől.

 

 

Andreas Rapp-pal egy bizonyított iparági szakértő tér vissza, hogy átvegye a beyerdynamic vezetését. Heilbronn szülötte széleskörű marketing- és értékesítési tapasztalattal rendelkezik a fogyasztói elektronika különböző vezető pozícióiban, különös tekintettel az innovatív audiomárkákra. Mielőtt csatlakozott a beyerdynamic-hoz – ismét – Rapp a Jabra EMEA régiójának alelnöke volt. Négy évig a Libratone-nál is dolgozott, az utolsó hármat az EMEA régió alelnökeként. További korábbi pozíciók közé tartozik a Sonos közép-európai regionális igazgatója, a Navman Europe LTD közép-európai országvezetője, valamint a beyerdynamic fogyasztói részlegének globális termék- és értékesítési vezetője. Pályafutását a Harman lnternational marketing menedzsereként kezdte.

 

"Hihetetlenül örülünk, hogy sikerült Andyt, egy tapasztalt, széles hálózattal rendelkező iparági szakértőt vissza toboroznunk cégünkhöz" - nyilatkozta Prof. Wolf Michael Nietzer, a beyerdynamic felügyelőbizottságának elnöke. "Bízunk benne, hogy jelentős mértékben hozzájárul a beyerdynamic további sikeréhez, és zökkenőmentesen folytatja a vállalat pozitív növekedési pályáját."

 

  A vezérigazgató számára az új szerep és beosztás szívügye.

 

„Izgatottan várom, hogy visszatérhessek a beyerdynamic-hoz, mivel korábban 20 évvel ezelőtt a Consumer Unit értékesítéséért és termékterületéért voltam felelős” – hangsúlyozza Rapp. A jövőben a teljes beyerdynamic csapattal együtt korszerű technológiáinak szem előtt tartásával a stratégiai és fenntartható növekedési célokra, a termékportfólió bővítésére , a nemzetközivé válás előmozdítására és a márkaismertség növelésére fogok összpontosítani. Ugyanakkor azon fogunk dolgozni, hogy agilisabbá váljon a kiváló minőségű audiotermékek iránt, így rugalmasabban tudjon reagálni az új vásárlói és piaci igényekre."

 

  A beyerdynamic-ról

 

1924 óta a beyerdynamic az első osztályú, professzionális audiotermékeket jelenti, amelyek örömet okoznak az igényes vásárlóknak szerte a világon. A termékcsaládok többsége kézzel készül a heilbronni telephelyen. A „Creator”, „Gamer”, „Work & Learn” és „Enjoyer – Music lovers” termékterületeken a beyerdynamic fejhallgatókat, headset-ket, mikrofonokat, játék- és otthoni irodai termékeket kínál. Egy dolog közös bennük: az érintetlen hangzás. Ez mindig is átvitte a társaságot a világ érzelmi színpadain, a városok inspiráló stúdióin keresztül az emberek fülébe és szívébe.

Termékösszehasonlítás