BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X
 

Termékkategóriák

Hangfal

Turbosound Madrid TMS153
Turbosound Athens TCS122-96-AN Hangfal
Turbosound TBV118L-AN
Tovább a kategória oldalra

Pro Audio tartozék

Turbosound iNSPIRE iP2000-PC
Turbosound iNSPIRE iP1000-TB
Turbosound iNSPIRE iP1000-PC
Tovább a kategória oldalra

Minden, ami a profi hangosításhoz kell

Az 1970-es alapítása óta a Tursbosound történelmet írt az innováció területén a Pro Audio világában. Ma a Tursbosound a világ legdinamikusabban fejlődő Pro Audio cégcsoport: a Music Tribe szerves része.

Kitekintés


A TURBOSOUND több mint 40 éve folyamatosan bemutatja díjnyertes innovációit és vezető szerepét a csúcsminőségű professzionális audio audiovizuális világában, olyan mérföldkőnek számító termékeket gyártva, amelyek meghatározzák és alakítják az élő iparágat.


Inspire IP2000

A maximális hordozhatóság érdekében az iP2000 két oszlopa gondosan illeszkedik a válltáskába (külön kapható), és a telepítés gyors és egyszerű. A forradalmian új D-osztályú erősítőtechnika három csatornája 1000 watt hihetetlen hangzást biztosít az egyszerűen használható, ultra hordozható és könnyű csomagban. Ez a csodálatos technológia lehetővé teszi olyan rendkívül hatékony termékek tervezését és kivitelezését, amelyek tömegüknél sokkal könnyebbek, mint a hagyományos társaik, miközben kevesebb energiát használnak és védik a környezetet.
tovább >>

Termékösszehasonlítás