BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X
 

UDG

 Az UDG azt jelenti: fantasztikus minőség, innováció, kényelem, stílus és tartósság.

Küldetésünk a kiváló termékek gyártása, hogy mi lehessünk "A" piacvezető a területünkön, és hogy valódi értéket kapj a pénzedért. DJ-k és producerek szerte a világon hagyatkoznak a termékeinkre, hogy védjék a befektetéseiket, legyenek azok CD-k, bakelit lemezek, vagy kicsi, de értékes eszközök.

Az UDG azért válhatott az első számú márkává, mert a vásárlóink tudják: ennél nincs jobb. A cégünk minden elismerését és gyors felemelkedését a nemzetközi zenepiacon egyetlen célunk vezette: hogy megalkossuk a tökéletes felszereléshordó táskát.

A kora 2000-es években felhasználva saját tapasztalatainkat és a vezető DJ-k véleményét, elkezdtük kifejleszteni a tökéletes alternatív lemeztáskát - az UDG SoftBag®-et.

Mára az UDG portfóliója széles választékban kínál tárolókat, CD-hordozókat, amelyek minden elhivatott DJ igényét kielégítik. Mindig megtalálhatod az ideális UDG táskát az eszközeidnek, vagy zenéidnek. Természetesen már akadnak másolatai a termékeinknek. Hízelgő számunkra, hogy az imitátorok megpróbálják lemásolni azt, amit mi képviselünk. De az egyszerű, vitathatatlan tény az, hogy az általunk beépített minőségnek nincs helyettesítő megoldása. Az anyagok, a zip-zárak, a zárak, a címkék, a belső védelmek, a kerekek, a fogantyúk és dizájn elemek, mind a lehető legmagasabb minőségűek.

A nevünk is ezt mondja: Ultimate DJ Gear. És mi arra törekszünk, hogy minden nap egy lépéssel előtte járjunk a másolóknak azzal, hogy folyamatosan fejlesztjük a termékeinket a világ vezető DJ-inek tapasztalatai és megjegyzései nyomán.

Csak hallgasd meg mit mondanak:

  • Carl Cox: “A legjobb táskák, amiket valaha használtam.”
  • Fatboy Slim: “Nem megyek el otthonról nélkülük.”
  • Tiësto: “Ezek a táskák az utazó DJ táskái.”
  • Erick Morillo: “'Az UDG termékek praktikusak és masszívak, soha nem tapasztaltam velük semmilyen problémát.”

Mi a termékeink mellett állunk és büszkék vagyunk rá, ha UDG terméket választasz - hisz tudod, hogy ennél jobb védelmet nem találsz. A zenéd sem a kompromisszumokról szól. Így az sem, ha utasbiztosítást vásárolsz - azaz egy UDG táskát.

Ne elégedj meg a második legjobbal - használj UDG-t!

Termékösszehasonlítás