BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X
 

Termékkategóriák

Csatlakozó

Neutrik NKTT-1RD
Neutrik NL4FX-4
Neutrik NE8FDY-C6-B
Tovább a kategória oldalra

Jelprocesszor

Neutrik NA2-IO-DPRO
Neutrik NA2-IO-DLINE
Tovább a kategória oldalra

Hang-, video-, optikai és ipari csatlakozók

A Neutrik egy nemzetközi cég, több mint 40 év fejlesztési és gyártási tapasztalattal az innovatív elektronika és az elektronikus csatlakozók területén. A céget 1975-ben alapították Az alapötlet, ami most is vezérli a vállalatot az a legmodernebb elektronikai és mechanikus szabványok folyamatos használata. Napjainkra a Neutrik a világelső az audió, koaxiális, áramellátó áramkörök és csatlakozók tervezésében és gyártásában. Célunk, hogy mindig egy lépéssel előrébb járjunk, például, hogy megértsük a jövő kívánalmait, és mire valós igénnyé válnak az ötletek, mi már kész termékcsaláddal várjuk őket.

A hangtechnikai megoldásainkba tartoznak XLR csatlakozók, dugaszok, jack-ek, hangszóró csatlakozók, patch-bay-ek és száloptikás csatlakozórendszerek. 1975-ös elindulásunk óta bejegyzett védjegyeink és szabadalmaink bizonyítják innovatív és kreatív eredményeinket. Vásárlóink kétség kívül megbízhatnak termékeink folyamatosan magas minőségében, fölülmúlhatatlan ár/érték arányában, valahányszor Neutrik terméket vesznek a kezükbe! A Neutrik elkötelezett híve a tökéletességre törekvő innovációnak, teljes minőségbiztosításunk az ISO 9001-2008 szabványon alapszik, mely kiegészül a megbízható ügyfélkezeléssel.

XIRIUM PRO

A XIRIUM PRO, a DiWA (Digital Wireless Audio) technológián alapuló digitális vezeték nélküli audio rendszer, a Neutrik új szabványt állít fel a professzionális vezeték nélküli audioátvitelben. A DiWA biztosítja az FCC licencmentes, kompressziós, stúdió minőségű, teljes sávszélességű hangot rendkívül alacsony késleltetéssel.
tovább >>

száloptika

Egyszerű és masszív kialakítás, minimális karbantartás, maximális párosítási ciklusok és könnyű kezelhetőség. A jól ismert professzionális berendezések gyártói, a legfontosabb felhasználók a műsorszórási és turné iparban évek óta megbíznak az "opticalCON rendszereiben. A Neutrik célja, hogy az opticalCON-t olyan iparági szabványnak tekintsék, amely összehasonlítható a széles körben elterjedt etherCON sorozattal.

Termékösszehasonlítás