BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Globális átszervezés a NEUTRIK Group-nál


2021/12/20

2021. októberében, globális működésének jelentős átszervezése során, a Neutrik csoport több márkát magában foglaló vállalattá alakult, kibővített termékportfólióval. A csatlakozástechnikai szegmens jelentős globális szereplőjeként a csoport immár NEUTRIKREAN és CONTRIK márkanevek alatt fejleszt, tervez, gyárt és globálisan forgalmaz innovatív elektromos és elektronikus területeken alkalmazott csatlakoztatással kapcsolatos termékeket és rendszereket.



Az átszervezés több hónapon keresztül zajlott és a technológiák és alkalmazások széles területén jelentősen bővítette ill. tovább diverzifikálta a csoport termékkínálatát a Neutrik által hagyományosan vezető szerepet betöltő szórakoztató és műsorszórási szektoron belül és azon túlmenően is. A további terjeszkedés szerepel a tervek között AV, világítás, Ethernet, száloptikai és áramellátási alkalmazások területén világszerte, főleg az egészségügyben és azokban az ipari szektorokban, ahol a vállalatnak kiterjedt beszállítói kapcsolatai vannak.



Chad Trevithick, a Neutrik Group vezérigazgatója a vállalati szerkezetátalakítást kommentálva kijelentette: „A Liechtensteini Hercegségben gyökerező, családi vállalkozás büszke történelmén azt értjük, hogy folyamatos sikerünket úgy értük el, hogy nem a technológiára fordítottunk kiemelt figyelmet, hanem elkötelezett, szenvedélyes alkalmazottainkra, akik számára mindig innovációs képességeiket inspiráló munkakörnyezetet biztosítottunk."



Az új struktúrában a NEUTRIK továbbra is prémium minőségű réz csatlakozókat, innovatív száloptikai rendszereket és robusztus, könnyen telepíthető, nagy teljesítményű digitális audio hálózati eszközöket kínál.



A REAN, a Neutrik csoport tulajdonában lévő márka a 2000-es évek eleje óta egy olyan globális beszállítóvá vált, amelyek rendkívül robusztus, nagy megbízhatóságú csatlakozók széles portfólióját páratlan ár-érték arány mellett kínálja az audio-, video- és világítástechnikai termékek tervezői számára, egy globális ellátó-lánc és egy nagy tapasztalattal rendelkező regionális értékesítési hálózat háttértámogatásával. Mindemellett a REAN portfólió új, IP65 besorolású Ethernet, XLR és RJ45 csatlakozó családokkal bővült.



A CONTRIK által energiaelosztó rendszerekkel bővült a Neutrik Group termékkínálata, aminek kiváló minőségű professzionális tápkábelek és egy innovatív potenciálkiegyenlítő rendszer is részét képezi.

Termékösszehasonlítás