BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X
 

Csatlakozás

Ezen az oldalon található az összes olyan termék, melyeket összeköttetések létrehozására használunk. Ide tartoznak csatlakozók, kábelek, vezeték nélküli és elektromos hálózati (áramLAN) termékek és ezek kiegészítő termékei.

Csatlakozókat áramkörök szakaszainak összekötésére használják. A csatlakozókkal az áramkörök szakaszainak oldható, bontható összekapcsolását szeretnénk elérni, erre szolgálnak: tápbemenet, perifériacsatlakoztatás vagy kapcsolók, amelyeket időközönként cserélni szükséges.

Az oldalon többféle csatlakozó található, különböző színben, méretben, formában és tulajdonságokkal.

A kábeleket széles körben használják elektronikus eszközökhöz áram- és jelátvitel érdekében. A kábeleknek két alapvető típusa van: készre gyártott kábelek - fix hosszúságuak és mindkét végén csatlakozókkal rendelkezik - és az ömlesztett kábelek, melyeket különböző hosszúságban lehet beszerezni. Sokféle típusát különböztetjük meg a vezetékeknek, a burkolat színe, hossza alapján vagy a kábelhez felhasznált anyagok alapján. Ez lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja az elképzeléseihez legjobban illeszkedő darabot. A kész kábelek a csatlakozókkal együtt többféle minőségben beszerezhetőek a vevő igényei alapján.

A vezeték nélküli (wireless) kommunikáció két vagy több pont közti jelátvitel úgy, hogy a pontok egymással nem csatlakoznak elektromos vezeték segítségével. Ennél az alkategóriánál a vezeték nélküli audio- és adatátvitelhez szükséges termékek találhatóak. A vezeték nélküli audio komponensek a legújabb DIWA technológiával felszereltek. (DIWA: Digital Wireless Audio).

Az ÁramLAN technológia lehetővé teszi, hogy - legalább két áramLAN adapter csatlakoztatásával - a házban egy elektromos hálózaton keresztül adatkapcsolat jöjjön létre. Az áramLAN hálózat többféle módon felhasználható, a nagyobb programokat is beleértve, mint például az intelligens hálózatok és a powerline szélessávú szolgáltatások, melyek áramLAN kapcsolatot használnak ahhoz, hogy egy internetes jelet biztosítsanak, úgy mint egy DSL szolgáltatás, amely a meglévő telefonvonalat ugyanerre a célra használja.

Ezen az oldalon a legmegbízhatóbb áramLAN adapterek közül válogathat, amelyek a legjobb minőségű termékeknek számítanak a piacon.

Márka

Termékkategóriák

Csatlakozó

Neutrik NC5FBV
Neutrik NLT4FP-BAG
Neutrik NC7MD-LX-B
Tovább a kategória oldalra

Kábel

Cordial CPI 2 PZ
Cordial CXI 3 PP-TWEED
Cordial CXI 3 PP-SNOW
Tovább a kategória oldalra

Kábel nélküli csatlakozás

Klark Teknik DW 20R Sztereó Vevőegység
devolo D 8302 Magic 1 LAN 1-1-2 Starter Kit
devolo D 9386 dLAN 1200+ WiFi ac Powerline
Tovább a kategória oldalra

áramLAN

devolo D 9242 dLAN® 650 triple+ Starter Kit Powerline
devolo D 8259 Magic 2 LAN 1-1-1 Addition
devolo D 8153 dLAN 1000 mini Starter Kit áramLAN
Tovább a kategória oldalra

Csatlakozás tartozék

Neutrik SCNAC-MPX
Neutrik SCF
Rean BRT-L
Tovább a kategória oldalra

Csatlakozás

1

Termékösszehasonlítás