BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X
 

Termékkategóriák

Keverő

BOSE FreeSpace DXA 2120 mixer amplifier
BOSE T8S ToneMatch Keverő
BOSE T4S ToneMatch
Tovább a kategória oldalra

Hangfal

BOSE RoomMatch Utility RMU206 Hangsugárzó, fehér
BOSE FreeSpace DS 100F Mennyezeti Hangszóró, fehér
BOSE FreeSpace DS 40F flush mount loudspeaker
Tovább a kategória oldalra

Telepített hangrendszer

BOSE ArenaMatch AM20 Hangsugárzó 80x20
BOSE MB210, fehér
BOSE MB210-WR Kültéri Mélysugárzó, fehér
Tovább a kategória oldalra

Pro Audio erősítő

BOSE PowerMatch PM8250
BOSE PowerMatch PM4500N
BOSE FreeSpace IZA 250-LZ Integrated Zone Amplifier
Tovább a kategória oldalra

Hordozható hangosítás

BOSE F1 Stereo System
BOSE L1 Model II hordozható Line Array rendszer B2 modullal szett
BOSE L1 Model II hordozható Line Array rendszer B1 modullal szett
Tovább a kategória oldalra

Audio interfész

BOSE ControlSpace AMS-8 local input module
BOSE ControlSpace AMS-8 audio link card
Tovább a kategória oldalra

Pro Audio tartozék

BOSE FreeSpace DXA/ IZA volume control with AB switch
BOSE ShowMatch SM5WG55
BOSE ControlSpace AMS-8 flush mount box for wall contr. / loc. input module
Tovább a kategória oldalra

Bose Professional

A BOSE-t a viághírű bostoni egyetem, az MIT, mára legendássá vált professzora, Dr. Amar G. Bose alapította 1964-ben. Ma az audió-világ meghatározó cége, amely rendszeresen lepi meg a felhasználókat és a szakembereket forradalmi fejlesztéseivel. Ezek közül több óriási siker és ikonikus termék lett. A BOSE ma több mint 10.000 embert foglalkoztat és a világ minden táján értékesíti termékeit. A BOSE leginkább otthoni hangrendszereiről, hangszóróiról, zajszűrős fejhallgatóiról, autó hifi megoldásairól és professzionális hangrendszereiről híres. A cég azonban rengeteg kutatást végez más területeken is. Ezek közé tartozik a felfüggesztés rendszerek kifejlesztése, nehézgépek és személyautók számára. De kutatásai kiterjednek a hidegfúziós technológiákra is. A BOSE híres arról, hogy mennyire védi szabadalmait, védjegyeit és magát a márkanevet is. A BOSE-t az egész világon ismerik a kiváló minőségű házimozi, zene és hangszóró megoldásairól. Ahol jó hangra van szükség, ott a BOSE biztosan megtalálható!

S1 Pro

Az S1 Pro egy többcélú, minden-egyben PA, zenekari monitor, gitárkombó és általános zenei rendszer. Több pozícióban használható, a beépített EQ felismeri és a hangképet hozzáigazítja, hogy a legjobb minőségű hangzást kapjuk minden helyzetben. Beépített háromcsatornás keverő zengetővel és ToneMatch® hangfeldolgozással, Bluetooth® streaming – az S1 Pro bárhol használható személyi PA megoldás.
Tovább >>

F1 Model 812

A Bose® F1 Model 812 tetszőlegesen elhelyezhető hangszórósor az első aktív hordozható hangszóró, amelynek szabályozható a függőleges lefedettségi mintája. Egyszerűen válasszon a négy különböző beállítás közül. Játsszon tehát akár a padló szintjén, akár színpadon, akár emelkedő elosztású székek előtt, hangosítási rendszere mostantól képes lesz az adott terem adottságaihoz alkalmazkodni. Ezután a rendszer automatikusan módosítja a hangszínbeállításokat, hogy optimális hangszínegyensúlyt tartson fent minden lefedettségi mintában. A tökéletes lefedettséget kapja tehát, akárhol is játsszon.
Tovább >>

Nagy teljesítmény, kicsi méret

Most már neked is lehet Bose minőségű hangzásod szinte minden fellépésen vagy eseményen! Az L1 Compact rendszer elég kicsi ahhoz, hogy beférjen a csomagtartóba vagy a hátsó ülésre, és innovatív, moduláris kialakításával a beállítása is gyors és egyszerű. Elrendezheted összeszerelt formában kisebb helyszínekhez, vagy toronyban a nagyobbakhoz. Nem kell több cuccot vonszolni! Nem kell nehéz hangszórókat felerőltetni az állványokra! Nincsenek hangszóró kábelek!
Tovább >>

Termékösszehasonlítás