Termékkategóriák

Keverő

BOSE T4S ToneMatch
BOSE T8S ToneMatch Keverő
BOSE FreeSpace DXA 2120 mixer amplifier
Tovább a kategória oldalra

Hangfal

BOSE PANARAY 502" array loudspeaker
BOSE FreeSpace 3 II Acoustimass basszus modul
BOSE FreeSpace DS 40SE surface mount loudspeaker
Tovább a kategória oldalra

Telepített hangrendszer

BOSE EdgeMax EM90 Prémium Mennyezeti Hangsugárzó
BOSE MB210, fehér
BOSE FreeSpace DS 16SEAG, fekete
Tovább a kategória oldalra

Pro Audio erősítő

BOSE FreeSpace ZA 190-HZ Zone Amplifier
BOSE PowerShare PS404A
BOSE PowerShare PS604A Erősítő
Tovább a kategória oldalra

Hordozható hangosítás

Bose F1 Mélysugárzó
BOSE L1 Model II hordozható Line Array rendszer B2 modullal szett
BOSE L1 Model II hordozható Line Array rendszer B1 modullal szett
Tovább a kategória oldalra

Audio interfész

BOSE ControlSpace AMS-8 local input module
BOSE ControlSpace AMS-8 audio link card
Tovább a kategória oldalra

Pro Audio tartozék

BOSE ShowMatch SMGSB Ground Stack Bracket
BOSE EQ Card-II-S Freespace DS40
BOSE F1 Yoke Mounting Kit
Tovább a kategória oldalra

Bose Professional

A BOSE-t a viághírű bostoni egyetem, az MIT, mára legendássá vált professzora, Dr. Amar G. Bose alapította 1964-ben. Ma az audió-világ meghatározó cége, amely rendszeresen lepi meg a felhasználókat és a szakembereket forradalmi fejlesztéseivel. Ezek közül több óriási siker és ikonikus termék lett. A BOSE ma több mint 10.000 embert foglalkoztat és a világ minden táján értékesíti termékeit. A BOSE leginkább otthoni hangrendszereiről, hangszóróiról, zajszűrős fejhallgatóiról, autó hifi megoldásairól és professzionális hangrendszereiről híres. A cég azonban rengeteg kutatást végez más területeken is. Ezek közé tartozik a felfüggesztés rendszerek kifejlesztése, nehézgépek és személyautók számára. De kutatásai kiterjednek a hidegfúziós technológiákra is. A BOSE híres arról, hogy mennyire védi szabadalmait, védjegyeit és magát a márkanevet is. A BOSE-t az egész világon ismerik a kiváló minőségű házimozi, zene és hangszóró megoldásairól. Ahol jó hangra van szükség, ott a BOSE biztosan megtalálható!

S1 Pro

Az S1 Pro egy többcélú, minden-egyben PA, zenekari monitor, gitárkombó és általános zenei rendszer. Több pozícióban használható, a beépített EQ felismeri és a hangképet hozzáigazítja, hogy a legjobb minőségű hangzást kapjuk minden helyzetben. Beépített háromcsatornás keverő zengetővel és ToneMatch® hangfeldolgozással, Bluetooth® streaming – az S1 Pro bárhol használható személyi PA megoldás.
Tovább >>

F1 Model 812

A Bose® F1 Model 812 tetszőlegesen elhelyezhető hangszórósor az első aktív hordozható hangszóró, amelynek szabályozható a függőleges lefedettségi mintája. Egyszerűen válasszon a négy különböző beállítás közül. Játsszon tehát akár a padló szintjén, akár színpadon, akár emelkedő elosztású székek előtt, hangosítási rendszere mostantól képes lesz az adott terem adottságaihoz alkalmazkodni. Ezután a rendszer automatikusan módosítja a hangszínbeállításokat, hogy optimális hangszínegyensúlyt tartson fent minden lefedettségi mintában. A tökéletes lefedettséget kapja tehát, akárhol is játsszon.
Tovább >>

Nagy teljesítmény, kicsi méret

Most már neked is lehet Bose minőségű hangzásod szinte minden fellépésen vagy eseményen! Az L1 Compact rendszer elég kicsi ahhoz, hogy beférjen a csomagtartóba vagy a hátsó ülésre, és innovatív, moduláris kialakításával a beállítása is gyors és egyszerű. Elrendezheted összeszerelt formában kisebb helyszínekhez, vagy toronyban a nagyobbakhoz. Nem kell több cuccot vonszolni! Nem kell nehéz hangszórókat felerőltetni az állványokra! Nincsenek hangszóró kábelek!
Tovább >>

Termékösszehasonlítás