BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

A BaSys Kft. bemutatja az új BOSE S1 PRO+ hangfalat


2023/07/11

A BOSE már évtizedek óta rendszeresen meglepi, és néha nyugodtan mondhatjuk, hogy sokkolja a világot innovatív, egyedi, eddig még soha nem látott és hallott termékekkel.

 

 

Ebbe a körbe tartozott a néhány éve megjelent S1 PRO akkumulátoros aktív hangfal is, ami a PANARAY és a ma már legendássá vált L1 MODEL rendszerek népszerűségét is túl tudta szárnyalni kezelhetőségével, a mai korszakot megelőző tudásával. Ennek a népszerűségnek is köszönhető, hogy a BOSE nem állt meg, és az idei InfoComm kiállítás keretein belül bemutatta a továbbfejlesztett és modernizált, az S1 PRO+ névre hallgató új akkumulátoros aktív hangfalat.

 

A minimális külső változás mellett, (az új L1 széria lekerekített formáját követte a „ráncfelvarrás”) szinte felsorolni sem lehet az új és plusz lehetőségeket, amivel az S1 PRO+ érkezett a piacra. Az már most biztosan kijelenthetjük, hogy a „ráncfelvarrás” nemcsak felületi változásokat hozott, hanem az S1 PRO+ szolgáltatásait rengeteg új és izgalmas lehetőségekkel bővítette.

 

 

 A már megszokott 3 csatornás beépített keverő új hangerőszabályzót, és a hangfal pozícióját felismerő elforduló LED-es kijelzőt kapott. Új funkció, hogy az S1 PRO+ képes az első két csatornán ugyancsak az InfoComm keretein belül bemutatott „wireless”, azaz kábel nélküli jeladók jeleinek fogadására. Ebből két féle típus érkezett, XLR csatlakozóval mikrofonokhoz, és 6,3 Jack csatlakozóval hangszerekhez. Ezek 2,4GHz technológiát használnak, és az S1 PRO+ beépített vevőjével kompatibilisek.

 

 

 

A következő nagy változás a hangfal súlyának csökkenése, és az ezzel ellentétben történt üzemidő növekedés. Az első S1 PRO a használattól függően 4-6 óra üzemidővel rendelkezik, míg az új hangfalnál ez akár 11 óra is lehet! Emellett „Power bank” funkcióval is bővült a kínálat, tehát bármilyen telefont vagy tabletet fel tudunk tölteni az S1 PRO+ akkumulátoráról. A súly csökkentése pedig a felhasználás kereteit bővíti, egy mikrofonos jeladóval, könnyen társa lehet az S1 PRO+ egy idegenvezetőnek, ceremóniamesternek, vagy egy tanulmányi kiránduláson részt vevő diákcsoportnak is, nemcsak zenészeknek és DJ-nek.

 

Ezek a változások mellett megmaradtak a régi megszokott és bevált funkciók. Továbbra is lehet egy applikáció segítségével Bluetooth-on keresztül vezérelni a hangfalat, és az „AutoEQ” segítségével automatikusan változik az S1 PRO+ hangja, attól függően, hogy monitor vagy PA hangfalnak használjuk. A „Bluetooth” csatlakozási lehetőség is megmaradt, a 3. csatornára továbbra is fel lehet ezzel a lehetőséggel csatlakozni.

 

 

Az új S1 PRO+ a basys.hu oldalon készletről azonnal elérhető a hozzá való kábel nélküli jeladókkal együtt!

Termékösszehasonlítás