Termékkategóriák

Hordozható Hangszóró

Edifier MP300 Plus Aurora piros
Edifier MP230W
Edifier MP300 Plus Aurora fekete
Tovább a kategória oldalra

Multimédia hangszóró

Edifier E3300 Prisma
Edifier E1100 Plus
Edifier M1380
Tovább a kategória oldalra

Zážitok pri počúvaní

Spoločnosť Edifier sa zaviazala ponúkať vysokokvalitné produkty vo všetkých oblastiach v ktorých pôsobí: PC reproduktory, multimediálne reproduktory, dokovacie stanice, lifestylové reproduktory a reproduktory pre domáce kino. Spoločnosť Edifier sa zaväzuje, že bude s rovnakou vášňou pre zvuk aj naďalej rozvíjať globálnu ponuku produktov, ktoré obohatia váš zážitok pri počúvaní hudby.

Edifier

 

Edifier® Technology Company, Ltd egy 1996-ban alapított kis pekingi vállalkozásként indult, elsősorban kínai, belső piacra termelve, ahol a mai napig vezető szerepet tölt be.

A vertikálisan strukturált cég házon belül oldja meg a fejlesztést, tervezést, szerszámkészítést és műanyaggyártást, áramkörgyártást, faszekrény-tervezést és gyártást, selyemnyomatokat, hangszóró tervezést és összeszerelést, végső összeszerelést, marketinget és értékesítést minden EDIFIER terméknél. Az EDIFIER két, teljesen saját tulajdonú gyárában évente több mint 8 millió terméket gyártanak és értékesítenek világszerte.

Az Edifier International csúcsminőségű, kereskedelmi audió termékek tervezésére és gyártására specializálódott, amely termékskálán mindenki megtalálhatja a személyes kedvencét. Az EDIFIER International közismert kiváló fejlesztéseiről, akusztikus technológiáiról, kiváló gyártási színvonaláról és kompromisszummentes tervezési minőségéről.

Az EDIFIER elkötelezett abban, hogy mindig a legjobbra törekedjen minden területen, amibe beletartoznak a PC audió, dokkoló, IT lifestyle audió és otthoni hangrendszerek is. Az EDIFIER hű elképzeléséhez, hogy az egész világon elismerjék, mint a zene igazi szerelmesét.

Termékösszehasonlítás