BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X
 

Edifier

 

Edifier® Technology Company, Ltd egy 1996-ban alapított kis pekingi vállalkozásként indult, elsősorban kínai, belső piacra termelve, ahol a mai napig vezető szerepet tölt be.

A vertikálisan strukturált cég házon belül oldja meg a fejlesztést, tervezést, szerszámkészítést és műanyaggyártást, áramkörgyártást, faszekrény-tervezést és gyártást, selyemnyomatokat, hangszóró tervezést és összeszerelést, végső összeszerelést, marketinget és értékesítést minden EDIFIER terméknél. Az EDIFIER két, teljesen saját tulajdonú gyárában évente több mint 8 millió terméket gyártanak és értékesítenek világszerte.

Az Edifier International csúcsminőségű, kereskedelmi audió termékek tervezésére és gyártására specializálódott, amely termékskálán mindenki megtalálhatja a személyes kedvencét. Az EDIFIER International közismert kiváló fejlesztéseiről, akusztikus technológiáiról, kiváló gyártási színvonaláról és kompromisszummentes tervezési minőségéről.

Az EDIFIER elkötelezett abban, hogy mindig a legjobbra törekedjen minden területen, amibe beletartoznak a PC audió, dokkoló, IT lifestyle audió és otthoni hangrendszerek is. Az EDIFIER hű elképzeléséhez, hogy az egész világon elismerjék, mint a zene igazi szerelmesét.

Termékösszehasonlítás