BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X
 

Termékkategóriák

Kábel

Cordial CCL 20 LL
Cordial CPDS 1 CC
Cordial CXM 10 FM
Tovább a kategória oldalra

We are cable

A CORDIAL vállalat a korai 90-es években alakult Hermann Adam cégének alosztályaként München közelében, Dachauban. 1995-ben vált jogilag független céggé, és azóta szállít kábeleket méterre vágva, vagy előre gyártva, professzionális hangrendszerekkel dolgozó ügyfeleknek. A CORDIAL termékskálája igen széles: hangszer-, mikrofon- és hangszórókábeleken át a multicore rendszerekig, DMX és MIDI adaptereken át a digitális audiókábelekig mindent megtalálhatsz benne. Termékeink nem követik az új divatokat, hanem megteremtik azokat!

Az igényeid alakítják a célunk

Ennél fogva a CORDIAL nem sorolható be csak úgy a fontos kábelgyártók közé. Magabiztosan kijelenthetjük, hogy mi alakítjuk ki a trendeket az audió és videójelek továbbításának iparágában! Három fő jellemzőt emelhetünk ki, amivel a CORDIAL eredeti sikerét kivívta: a magas kábelminőség, a folyamatos termékellátottság, rugalmas elérhetőség és a minden szempontból megbízható ügyfélközpontúság. A “Fair trade“ nem egy üres frázis a CORDIAL-nál, hanem maga a mottó!

Kész kábelek

A CORDIAL korán eljutott a világon mindenhova, mára már saját gyáruk van a németországi főhadiszállásukon, Nagy Britanniában, Csehországban és Kínában is - így gondoskodva a folyamatos termékellátásról. A CORDIAL termékeket az egész világon forgalmazzák, és mindenütt dicsérik kimagaslóan jó minőségüket és megbízhatóságukat.

Termékösszehasonlítás