BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

CCAT 5 PVC - Cordial kábel


2020/07/20

Könnyen telepíthető adatkábelek iránt - különösen a kültéri élő alkalmazások esetén - egyre nagyobb az igény. A Cordial új CCAT 5 PVC kábele költséghatékony, jó minőségű megoldást kínál a kihívásra!




Az Ethernet számos élő és stúdióalkalmazásban elterjedt sztenderd. A jól ismert poliuretán (PUR) borítású CCAT 5 kábellel szemben a CCAT 5 PVC köpenyének anyaga polivinil-klorid (PVC), ami jelentős megtakarítást tesz lehetővé, különösen nagyobb távolságok esetében, jelentős minőségromlás nélkül.

A PUR változathoz hasonlóan a CCAT 5 PVC is rendkívül rugalmas, robusztus és könnyen dobra csévélhető. Kiváló árnyékolásának köszönhetően minden jelet képes interferencia nélkül továbbítani.





Az elektromos jellemzők megfelelnek az Cat 5e kategóriának, az adatátvitel sávszélessége100 MHz-ig terjed. A hagyományos Ethernet kábelekkel ellentétben a Cordial a Cat 5e kábeleit egy ónozott réz árnyékolás védi a külső zavarásoktól. Ez lehetővé teszi a Cordial CCAT 5 kábelek elhelyezését aktív alkatrészek és kábelek közelében is.





A CCAT 5 PVC-t 100 és 500m hosszban érhető el. A Neutrik etherCON csatlakozókkal szerelt termék pedig CSE NN 5 SD-PVC kódon rendelhető!

Termékösszehasonlítás