BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X
 

Termékkategóriák

DJ Eszköz

ION Discover DJ
ION DJ2GO
Tovább a kategória oldalra

Hordozható Hangszóró

ION Blockrocker BT
ION Road Rocker
ION Tailgater Bluetooth iPA57
Tovább a kategória oldalra

ION

 

Az ION Audio 2003-ban alakult, azzal céllal, hogy hídként szolgáljon a klasszikus és a csúcstechnológiás, valamint az örök és a forradalmi között. Az USB lemezjátszó, amit az ION feltalált, megadja a bakelit szerelmeseinek a lehetőséget mindenhol, hogy előre vihessék a zenéjüket. Az ION egész családnyi konverziós terméke kövezte ki a siker útját: kazetták, VHS szalagok, film negatívok, CD-k, nyomatok és diák digitalizálásával segítik az örök klasszikusok digitális archiválását.

Az ION sokkal több, mint a kazetták MP3-má, vagy film negatívok JPEG-gé konvertálója; olyan termékeket is gyárt, amelyek a zenehallgatókat zenésszé faragják. Az ION a zeneszerzést mindenki számára elérhetővé teszi a legújabb technológiájú hangszereivel, amivel a zenetanulás gyerekjáték.

Mára az ION egy nemzetközi cég, amely innovatív termékeivel tovább egyszerűsíti az életedet és felpezsdíti a szórakozásod! Az ION példátlan leleményessége okán tervezhet kivételes termékeket. Társ-vállalataink, a Numark, Alesis és Akai Professional piacvezető tudását használja az ION a DJ felszerelések, hangszer és zenegyártási technológiák terén, ami miatt páratlan szaktudással gazdagodott.

Akár a játékélményed fokozása, a még zökkenő mentesebb zenehallgatás, vagy a gyermeked hangszeres taníttatása a cél, az ION fejlett és izgalmas technológiákkal segít neked, amiket egy-egy minden-az-egyben megoldásokba tömörítve kínál, bárki által megérthető és megfizethető formában.

Termékösszehasonlítás