BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X
 

Termékkategóriák

Fejhallgató

MEZE Rai Penta audiofil fülhallgató
MEZE 12 Classics audiofil fülhallgató, diófa, irídium
MEZE 99 Neo audiofil fejhallgató
Tovább a kategória oldalra

Hordozható Audio tartozék

MEZE 99 2.5mm audiophile Balanced kábel
MEZE 99 3.5mm audiophile kábel
MEZE 99 4.4mm audiophile Balanced kábel
Tovább a kategória oldalra

NEM KÖVETJÜK A TRENDET

A Meze Audio a kezdetektől a saját útját járja. A saját esztétikai nyelvezetünket követjük, és időtálló dizájnt alkotunk. De a stílusnak mindig csak a kiváló funkcionalitás melléktermékének kell lennie! A mérnöki munka során az intelligens alapokat tartjuk szem előtt a hosszú élettartamra való törekvés mellett.

SZENVEDÉLYESEK ÉS VÁLTOZATOSAK

Antonio Meze - a termék tervezőnk - világszerte szerezte tapasztalatát. Mi - a Meze csapat - mérnökök, zenészek és művészek vagyunk. A fejhallgatók iránti szenvedély a közös pont, ami összeköt minket. Szerencsések vagyunk, hogy a munkánk a szenvedélyünk, és mintha minden modellt magunknak gyártanánk.

A FA HASZNÁLATA

Elég nehéz döntés volt a fát választanunk. A fa alkatrészek elvárt minőségűre formálása hosszú és fáradtságos folyamat. A dió színének gazdagsága sok szárítást igényel, így ez egy hosszú és költséges folyamat. Egyetlen pár fülkagyló megmunkálása akár 8 órát is igénybe vehet. Az egész homokcsiszolás, lakkozás és polírozás 45 napig tart. Olcsósíthatnánk rajta, de nem fagyit árulunk! Küzdünk az idővel, mert ez az alkotó büszkesége. A terveink formába öntése a legfőbb cél. A fa alkatrészeket gondosan ellenőrizzük, és a végső összeszerelésig semmilyen hibát nem engedünk meg. Az esztétika olyan fontos számunkra is, mint számodra. Tudjuk, hogy ha Meze fejhallgatót viselsz, akkor egy kortalan műalkotást élvezel. Fontos kiemelnünk, hogy csak ellenőrzött forrásból származó faanyagot használunk. Ami érett fákat jelent, amik már elérték életkoruk csúcsát. Így segítjük a környezetvédelmet és adunk esélyt az idős fáknak, hogy Meze fejhallgatóként tündököljenek tovább.

ÉLŐ ÉS MAGÁVAL RAGADÓ

A jellegzetes hangzást hosszú órákig tartó zenehallgatásra terveztük, ahogy az ergonómiát is. Tisztaság nyersség nélkül, frissesség fáradtság nélkül. Tudjuk, hogy egy fejhallgató akkor kész, ha teljesen elveszíted vele a külvilágot, és belemerülsz az érzelmeidbe.

Termékösszehasonlítás