BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Meze 109 PRO Primal limitált kiadásban


2023/09/29

A világhírű fülhallgató- és fejhallgató specialista cég bejelentette legújabb, Meze 109 PRO Primal fejhallgatóját, amely a díjnyertes Meze 109 PRO még exkluzívabb változata lesz. Különlegessége az egyedi, művészkezek által megformált külső.

 

 

A Meze Audio Art Gallery gyűjteményt színesítő Meze 109 PRO Primal különlegessége, hogy a hangszóróházának külső, diófa része egyedi kidolgozást kapott. Precízen kivésték és finomra csiszolták, ezt követően lenolajjal felületkezelték. Természetes matt textúrája még erősebben kifejezi a fa erezetét, ugyanakkor a jellegzetes színvilága is hangsúlyosabb.

 

 

A hangszóró 50 mm-es, dinamikus kivitelű. A membrán szénszál kompozitból készül, merevségét berillium bevonattal növelik. Ehhez 112 dB érzékenység és 40 Ohm impedancia társul, így nem feltétlenül kell magas teljesítményű elektronika a dinamikus hangélmény eléréséhez.

 

 

Először a szeptember 29-i CanJam SoCal kiállításon lesz nyilvánosan bemutatva a Meze 109 PRO Primal, kiskereskedelmi ára 400.000 Ft. Az egyedi kiadású fejhallgató csak limitált mennyiségben lesz kapható és alacsony példányszámban fogják kézbesíteni az elkövetkező hónapokban.

 

Termékösszehasonlítás