BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Hírek

Neutrik mediaCON

2020/10/19

A Neutrik mediaCON egy reteszelhető, robosztus USB-C csatlakozó család. Minden eleme alkalmassá teszi 10 GB/s (USB 3.1) adatátvitelre, ugyanakkor képes100W teljesítményt átadni a csatlakoztatott eszközöknek. Élettartamát 10.000 csatlakozási ciklusra tervezték.

bővebben

Naprakész vagy?

2020/10/19

Megjelent a Beyerdynamic MIY alkalmazásának új verziója: MIY 2.4

Szerezd meg az új MIY alkalmazást a Google Play vagy az Apple App Store-ban, és hagyd magad megihletni új funkcióitól. Tedd magadévá!


bővebben

Kiváló megoldást nyújtanak sokoldalú felhasználhatóságukkal különböző rendezvényekhez, kisebb koncertekhez és színpadi előadásokhoz.

bővebben

Bemutatjuk a BOSE-támogatott Magyar Válogatott evezősének, Galambos Péternek a rövid image videóját:bővebben

Új Bose termékek

2020/10/06

A jobb életminőségre tervezve - Bose QuietComfort & Sport fülhallgatók

Vezetékek és kompromisszumok nélkül terveztük őket. Csak ön és a kedvenc zenéje – anélkül, hogy bármi kettejük közé állna.

 

bővebben

Hallgatói Innovációs Projekt valósul meg a BaSys Kft.-nél, a győri Széchényi Egyetem programján belül.

bővebben

a T1 és a T5 következő generációjával

A Beyerdynamic prémium kategóriás fejhallgatóinak harmadik generációja, az egyedülálló hangzás, és a minőségi anyaghasználat mellett, az újratervezett látványos dizájnnal, magához vonzza a zene rajongóit!

bővebben

Új Bose Frames

2020/09/25

HANG NÉLKÜL CSAK NAPSZEMÜVEG.

Az exkluzív Bose Open Ear Audio™ technológia a napszemüvegektől nem várt hangzással örvendezteti meg. Sportos és divatos opciókkal.

bővebben

Fokozd kreatív erődet a fejlett multi-player, a CDJ-3000 segítségével. Ezt a robusztus egységet egy új MPU hajtja, és speciálisan kifejlesztett kiváló minőségű alkatrészekkel és innovatív funkciókkal van ellátva.bővebben

Az ideális mikrofon rendszer filmkészítők, újságírók, bloggerek, YouTube-alkotók, vállalati videógyártók vagy bármely olyan tartalomkészítő számára, akiknek egyszerűen használható vezeték nélküli rendszerre van szükségük.

bővebben

Azzal a céllal tervezték, hogy bárhová eljuttassa a legjobb hangzást.bővebben

Három új devolo termékkel bővült a kínálatunk!

bővebben

NPS-30W  PoE tápfeladó (injektor)

bővebben

Bemutatjuk a stílusos DJ fejhallgatót a pro-kínálatunk DNS-ével
bővebben


Könnyen telepíthető adatkábelek iránt - különösen a kültéri élő alkalmazások esetén - egyre nagyobb az igény. A Cordial új CCAT 5 PVC kábele költséghatékony, jó minőségű megoldást kínál a kihívásra!


bővebben

A fenntarthatóság jól tükrözi a Bose lényegét és értékrendszerét, segít abban, hogy még jobbá váljunk, valamint támogatja azt a közös kötelezettségvállalásunkat, hogy minden üzleti tevékenységünket és emberekkel való kapcsolatunkat a tisztességesség jellemezze. Szeretnénk, ha a fenntarthatóság jelen lenne a vállalat mindennapjaiban, így az kihathat arra, hogyan gondolkodunk, és hogyan vállalkozunk.

bővebben

NAPSZEMÜVEG ZENÉVELA napszemüveg-kollekció két klasszikus formában mutatkozik be. Az egyedülálló, magával ragadó hangélmény érdekében beépített BOSE hangsugárzókkal rendelkezik.


bővebben

Bemutatkozik a Ditto Looper család legújabb tagja, a Ditto + ! 

bővebben

A Pioneer SPH-8TAB-BT, sokoldalú intelligens “tábla-fejegység" okosabb, mint valaha!
bővebben

Termékösszehasonlítás