BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

MEZE Audio LIRIC 2 fejhallgató


2024/03/11

Az első Meze Audio LIRIC a gyártó egyetlen olyan zárt fejhallgatója volt, mely a Rinaro Isodyanmics átlal kifejlesztett, egyedi síkmágneses (planar magnetic) hangszórót tartalmazta. A fejlesztők időközben kidolgoztak egy Quarter Wavelength Resonator Mask (QWRM) névre keresztelt alkatrészt, mely meghatározott részeken lefedi a hangszórórácsot, hatékonyan csillapítva a 7 kHz fölötti frekvenciákat, pihentetőbb hosszútávú hallgatói élményt eredményezve.

 

 

A máramarosi kézművesség által inspirálva úgy döntöttek, hogy megtartják az eredeti kiadás formatervét, de inkább fát helyeznek rá, hogy melegebb hatást keltsen. A hangszórókamra külső oldalát immár ébenfa lemezzel takarják, egyedi mintázattal felruházva mindegyik fejhallgatót. Említést érdemlő módosítás még a könnyebben eltávolítható, mágnesesen rögzített fülpárna alkalmazása. A korábbi Meze LIRIC kábele helyett eleve a prémium, kézzel fonott, TPE szigetelésűt mellékelik a 2nd Generation kiadáshoz. A forrás oldalán lévő csatlakozó 4,4 mm-es Pentaconn vagy 3,5 mm-es Jack lehet (külön kapható opcióként létezik 6,3 mm-es Jack dugós alternatíva is).

A második generációs Meze LIRIC fogyasztói ára 799.900 Ft, Magyarországra érkezésével, egyéb paramétereivel, kipróbálásával kapcsolatban a forgalmazónál, illetve hivatalos viszonteladóknál lehet érdeklődni.

MEZE LIRIC, Portable audiophile fejhallgató, fekete - ébenfa

 

 

Termékösszehasonlítás