BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Cordial CCAT 5(e) és Cordial CCAT 7(A) – a legjobb adatkábeleink


2015/05/29

A felhasználóink újra és újra felteszik azt a kérdést, hogy mi a felhasználási különbség a CCAT5(e) és CCAT7(A) kábeleink között, ráadásul mi is szerettünk volna közölni veletek néhány alapvető információt róluk, hogy megkönnyítsük a választást.

  • A kikommunikált elérhető távolság (DANTE standard CCAT5-tel 60m, CCAT7-el 75m) azzal a feltételezéssel született meg, hogy maximálisan kihasználjuk a DANTE tömörítő technológia sávszélességét, ami több száz audió sávot, plusz HD videót is tartalmazhat egyszerre. Ha a vásárló kevesebb csatorna átvitelére használja a kábelt, akkor az elérhető táv növelhető, bár a rendszer a végsőkig nem lett letesztelve.
  • Mindkét kábel standard magos, tömör kábel, amelyek nagyobb távot is ki tudnak szolgálni, de el tudják veszíteni CAT specifikációjukat, ha sokat mozgatják őket.
  • A Cordial CCAT7 kábelét úgy tervezt, hogy beférjen a hagyományos csatlakozókba (a lehetséges legnagyobb kábelátmérővel), megbízható jelátvitellel, a szükséges hajlékonysággal, és közepes strapabírással, turné használathoz. A CCAT5 jóval megfelelőbb kábel a komolyabb igénybevételek esetén, kemény turnézáshoz – persze a jelszint minőség és az áthidalandó távolságok figyelembevételével.
  • A Cordial CCAT5 és CCAT7 közötti árkülönbség megmutatja a CCAT5 legnagyobb előnyét: Gyakorlatilag verhetetlen a strapabírásban, és a hosszú távú jelminőség megőrzésében. Ha még mindig nem tudsz dönteni, hogy mit adj el kinek, eszedbe fog jutni, hogy a CCAT5 maga „A” CAT kábel színpadi felhasználásra! A „Váltsunk mindent CCAT7-re!” nem mindig a megfelelő döntés!

Termékösszehasonlítás