BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

A VALÓDI ELŐADÁSHOZ HOZZÁRENDELVE


2020/11/09

BOSE L1 PRO HORDOZHATÓ LINE ARRAY RENDSZEREK 

Üdvözöljük a hordozható hangrendszerek új világában! Az L1 PRO modellek énekeseknek, zenekaroknak, DJ-nek készült. Három modell közül választhat: az L1 PRO8 általános felhasználásra, valódi kompakt, hordozható méretben, az L1 PRO16 ezt a hordozhatóságot megtartva nagyobb teljesítménnyel nagyobb rendezvényekre, és a L1 PRO32, ami az L1 MODEL 1S és MODEL II. rendszerek újra gondolt utódja.










MINDEN EGYBEN, „ALL-IN-ONE” RENDSZEREK


Minőségi teljesítmény. Gyakorlati hordozhatóság.

Járműből ki, rendezvényhelyszínre be, egyszerű és gyors az L1 Pro rendszer könnyen hordozható, moduláris tagjaival. Minden verzió 180 fokos vízszintes lefedettséget, egyedi tiszta hangot és megnövelt mélyhang teljesítményt biztosít az új és egyedi „RACETRACK” ovális mélyhangszóróval. Beépített több csatornás keverő, effekt, Bluetooth csatlakozási lehetőség és előre programozott EQ beállítások is segíti a felhasználót.

Mindezt azért, hogy a legjobb élményt a legegyszerűbben adhassuk.






„RACETRACK” MÉLYSUGÁRZÓ


Mélyhang nagy méret nélkül is

Az L1 Pro8 és Pro16 beépített és a későbbiek folyamán megjelenő és az L1 PRO32 kiegészítőjeként is használható SUB1 és SUB2 mélysugárzók lettek felszerelve az új „RaceTrack” ovál mélyhangszórókkal, amik továbbra is tudják az elvárt hangnyomást és az erőteljes mély hangokat, de alacsonyabb összsúlyt, jobb helykihasználhatóságot, és hordozhatóságot biztosítanak. Ennek köszönhetően mindegyik rendszer praktikusabbá vált és kisebb helyet foglalnak el járművekben vagy színpadokon. 



BEÉPÍTETT KEVERŐ


Keverő a készülékeken…. és a telefonon

Minden L1 Pro három csatornás, beépített keverővel rendelkezik, így könnyen, direktben használhatunk különböző eszközöket, és egyéb hangforrásokat. A két kombinált XLR-JACK aljzatra akár kondenzátor mikrofont is csatlakoztathatunk, mert kapcsolható 48V-os fantomtáppal rendelkezik. A harmadik csatornára nagy vagy kis JACK csatlakozóval tudunk kapcsolódni, de ezt a csatornát használhatjuk Bluetooth kapcsolattal is. A tekerőpotméterek segítségével csatornánkét állíthatjuk a hangerőt, a magas/mélyarányt és egy „reverb” effektet. A jelszintet a potméterek körül található, világító ledek jelzik. Választhatunk a beépített EQ alapbeállítások közül is, ami között megtalálható az „élő zene” vagy a „felvett zene” opció is. Még több hangszert és hangforrást használhatunk a „ToneMach” csatlakozáson keresztül, ami az áramellátást és a digitális kapcsolatot biztosítja a külön megvásárolható Bose T4S vagy T8S digitális keverővel.
Mindezek felett az L1 MIX APP segítségével vezeték nélküli vezérlést is kapunk…






L1 MIX APP


Egyedi és közvetlen vezeték nélküli vezérlés

Az L1 MIX APP segítségével vezeték nélkül elérhető és kezelhető mindegyik L1 PRO rendszer bármilyen mobil eszközről. Módosíthatjuk a hangerőt, a magas/mély arányt, és természetesen változtatni tudjuk a beépített EQ beállításokat is. A potméterek körül található világító ledsor azonnal leköveti a módosításokat, ezzel is jelezve az állandó szinkronitást. Az alkalmazás használata előadás vagy rendezvény közben így sokkal nagyobb rugalmasságot, gyorsabb és könnyebb felhasználhatóságot biztosít, nem szükséges a közvetlen fizikai kapcsolat a beépített keverő használatához.



MINDEN EGY PILLANATÉRT


Minőségi BOSE hangzás a színpadon és rendezvényeken. Praktikus hordozhatóság bárhol, bármikor. Az L1 Pro rendszer egyszerűségének köszönhetően percek alatt munkára kész. Ez az a BOSE erő, amit az egyszerűség és a tudás jellemez!


Bose L1 Pro8


A legkönnyebben mozgatható L1 Pro rendszer
Az L1 Pro8 bárhol, bármikor használható, könnyen és gyorsan telepíthető. A 8 darab 2” neodímium mágnessel gyártott hangszóró egyedi „C” alakú elrendezést kapott. Ennek köszönhetően a 180 fokos vízszintes lefedettséghez, egy széles (+/-20 fok) függőleges hangsugárzás párosul. Így a Pro8 kisebb helyiségekben, kávézókban, rendezvényeken tökéletes lefedettséget biztosít. 
Az L1 Pro8 ideális 1-2 fős zenekaroknak, énekes-dalszerzőknek, és DJ-nek, akiknek az egyszerűségre és a gyorsaságra van szüksége mert… - Ez az a BOSE erő, amit az egyszerűség és a tudás jellemez!



Bose L1 Pro16


Az L1 Pro16 rendszer nagyobb teljesítménnyel és megnövelt mélytartománnyal rendelkezik. A 16 darab 2” neodímium mágnessel gyártott hangszóró egy módosított, „J” alakú formában került beszerelésre. Az ennél a készüléknél is működő 180 fokos vízszintes hangsugárzáshoz, egy megnövelt és átalakított függőleges ( 0 /-30 fok) hangsugárzás párosul. Ennek köszönhetően az L1 Pro16 emelt színpadokon, közepes méretű helyszíneken és nagyobb klubokban ideális választás.   
Ideális zenekaroknak, DJ-nek, rendezvények hangosításához, az L1 Pro16 megnövelt teljesítménnyel és bővített sávszélességével mert…- Ez az a BOSE erő, amit az egyszerűség és a tudás jellemez!



Bose L1 Pro32


Az L1 Pro32 a MODEL I és II méltó utódjaként a legnagyobb teljesítményt és a legösszetettebb hangzást nyújtja. Ez köszönhető a 32 darab 2” neodímium mágnessel készült hangszóróknak, az elrendezésüknek köszönhető széles függőleges lefedettséget, ami a többi terméknél már megszokott 180 fokos vízszintes hangsugárzással együtt az L1 Pro32-t az új széria zászlóshajójává emeli. Ezt tovább fokozza még a külön, ehhez a családtaghoz tervezett új felépítésű aktív mélyláda, amiből rögtön két féle típusból választhatunk. Így a Pro32 szabadtéri felhasználásra, és nagyobb termek behangosítására lesz tökéletes választás.
Énekes-dalszerzőknek, zenekaroknak, DJ-nek, akár szabadtéri felhasználásra is mert…- Ez az a BOSE erő, amit az egyszerűség és a tudás jellemez!



Bose SUB1 & SUB2


A BOSE két új mélyládája a Sub1 és Sub2, egy speciális kábelen keresztül csatlakoztatható a Pro32 rendszerhez. A felhasználás típusától függően a Sub1 élő koncertekhez és rendezvényekhez adja a megfelelő plusz mélyhangokat, míg a Sub2 inkább klubok, és DJ-k előadásaihoz használva állítja elő a minden igényt kiszolgáló hangképet. Az új formatervezésüknek köszönhetően könnyen és gyorsan szállíthatóak, és telepíthetőek együtt az L1 Pro32 rendszerrel.

Termékösszehasonlítás