BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

REVolutionary control: Ismerd meg a DDJ-REV5 új generációs vezérlőt, amely hiteles scratch élményt és innovatív funkciókat kínál


2023/08/21

A nagyméretű jogok reszponzívak, megbízhatóak és könnyen kezelhetők – olyan érzést keltenek, mint a klasszikus CDJ egységek - minden joghoz tartozik egy kijelző, amely a  lejátszófej helyzetét jelzi, így mindig tudni fogod, hol tart éppen a track.

 

 

A Jog Feel testreszabásával is megtalálhatod a tökéletes jog „súlyát”. A MAGVEL FADER sima, robusztus, minden apró mozdulatodat könnyedén követi, így precízen scratchelhetsz.

 

 

A DDJ-REV5 hosszú tempócsúszkái vízszintesen futnak a deck részek felett, a Performance Pads és a Lever FX a keverőszekcióban található, így biztosítva a dinamikus előadásokat. A padok, karok és faderek közelségének köszönhetően biztosíthatod a scratchelést a pad játékkal és az effektekkel.

 

   Dedikált gombok a Stems egyszerű vezérléséhez

 

Könnyedén készíthetsz élő mashupokat és remixeket a DDJ-REV5 Stems gombjaival. A számokat a szoftveren belül Stemekre osztják fel – ének, dallam, basszusgitár és dob a Serato DJ Pro-ban, vagy ének, dob és inst (más hangszerek, beleértve a basszust és a szintetizátort) a rekordboxban – amelyeket külön is játszhatsz.

 

 

Stems: Mute/Solo
Szóló vagy elnémítás különböző Stemmel, hogy menet közben készítsd el saját mashupjaidat.
• Stems Separate,
Élő remixek készítéséhez szigeteld el a szám különböző törzseit külön deckeken.
• Stems Level,
Az EQ gombokkal állítsd be a hangerőt a különálló stemsekhez.

 

A különböző stemseket a Deck Move-val kombinálva használhatod, így egyszerű, több élő mashup és remix elkészítése és vezérlése egyszerre.

 

  Új automatikus BPM-átmenet a sima keveréshez

 

A rendkívül eltérő tempójú zenei műfajok keverése egyszerű az új Auto BPM Transition segítségével. Válassz több ütemet az átmenethez, és a gomb megnyomásakor a lejátszott szám üteme fokozatosan változik, hogy megfeleljen a másik  trackhez, így zökkenőmentesen keverhetsz vagy dobhatod be az új számot. Beállíthatod a Stems, Auto Loop, and Key Lock alkalmazást is az átmenet során.

 

  Új zongorajáték mód az intuitív zenei előadásokhoz

 

Csakúgy, mint a Pitch Playnél, a 16 Performance Pad-et használhatod különböző félhangokban jelzőpontok kiváltására. Az új zongorajáték módban azonban a hangmagasság-változtatások úgy vannak elrendezve, hogy a padok egy zongorabillentyűzetet alkossanak, a „fehér” gombok az alsó sorban, a „feketék” pedig a felső sorban. Válassz a 3 skála közül, és még ha nem is ismered a zeneelméletet vagy a skálákat, könnyen lejátszhatsz egy dallamot.

 

 

  Több bemenet és kimenet, valamint 2 USB Type-C port a zökkenőmentes DJ-átmenetekhez

 

A DDJ-REV5-öt a bemenetek és kimenetek széles választékának köszönhetően használhatsz egy nagyobb összeállítás központjaként, beleértve a professzionális környezetben való használatra tökéletes XLR master kimenetet. 2 USB Type-C port is található PC-hez/Mac-hez, így a vezérlőn lévő kapcsoló egyszerű megnyomásával könnyedén válthatsz a DJ-k között.

 

 

 

 

  Serato DJ Pro és rekordbox plug-and-play kompatibilitás

 

Válaszd ki kedvenc szoftveredet, és azonnal kezdj el DJ-zni. Egyszerűen csatlakoztathatod a DDJ-REV5-öt a Serato DJ Pro vagy rekordbox legújabb verzióját futtató PC-hez/Mac-hez, hogy bármelyik alkalmazást ingyenesen használhasd – nincs szükséged licenckulcsra vagy előfizetésre. A Serato Pitch 'n Time DJ kiegészítő a csomaghoz szóló utalványt is tartalmazzák.

 

Termékösszehasonlítás