BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Pioneer DJ OPUS QUAD – All-in-one DJ rendszer


2023/04/06

A Pioneer DJ OPUS-QUAD a DJ-berendezések teljesen új megközelítését képviseli, amely harmonizálja a tervezést, a vezérlést és a játszhatóságot.

 

 

 

Az új, professzionális all-in-one DJ-rendszerrel úgy irányíthatod a zenét, mint egy karmester a zenekart. Harmóniát teremt a gyönyörű dizájn és a zenei játszhatóság között, és olyan új és továbbfejlesztett funkciókat tartalmaz, mint a 4-deck független lejátszás. Mindez együtt egy látványos DJ-élményt biztosít, amelyet bármilyen térben vagy helyen felhasználhatsz és inspirálhatod vele a közönségedet. Ráadásul nagyon könnyen hordozható. Az OPUS-QUAD úgy lett kialakítva, hogy megfeleljen az egyre változatosabb DJ szcéna igényeinek, kiváló minőségű hangzást produkál, hosszú távú terhelés mellett is. Az DAC kiküszöböli az átviteli veszteségeket. Az ESS Technology kiváló minőségű 32 bites D/A konverterével van felszerelve.

 

 

 

Az újonnan tervezett elektrosztatikus érintőmodullal rendelkező felhasználói felülettel minden eddiginél gyorsabban és pontosabban megtalálhatod lejátszási listáidat. Nem számít, mekkora a zenei könyvtárad, a 10,1 hüvelykes érintőképernyővel gyorsan kereshetsz dalokat a billentyűzet segítségével, vagy a Playlist Bank segítségével gyorsan lépkedhetsz a lejátszási listák között. Még böngészés közben is megtekintheted a dalok előnézetét. Az új Smart Rotary Selector joystick-szerű élményt kínál, így kényelmesebb és egyszerűbb a menüben való mozgás. Az egyéb böngészés vezérlők pedig szépen el vannak rendezve a tárcsa körül, így böngészhetsz zenei gyűjteményedben, valamint megtekintheted és betöltheted a dalokat anélkül, hogy meg kellene mozgatnod a kezedet.

 

 

 

 

Vedd át az irányítást a zenéd felett egy elegáns elrendezéssel, amely kijelzőt és 8 Hot Cue gombot tartalmaz a teljes méretű JOG felett. Ezzel az elrendezéssel nem kell nézetet váltanod a műsorszámok kezelésekor vagy a zenék ellenőrzésekor. A sávra, a paraméterekre és a mix egyes funkcióinak állapotára vonatkozó információk így amennyire csak lehetséges, az ellenőrzésed alatt állnak. Az új Smart Cue funkcióval automatikusan felülírhatod az aktuális pozíciót. Így a Hot Cue egyetlen érintéssel történő használata sokkal gyorsabb és intuitívabb, mint valaha.

 

 

 

 

  Fő előnyei:


• 4 csatornás önálló keverőpult
• 10"-os többérintéses kijelző
• Wi-Fi kapcsolat
• Jog vezérlés szabványos DJ méretben
• Új BEAT FX specifikáció
• Dedikált kijelző
• 8 billentyűparancs
• 2 mikrofon bemenet
• Zóna kimenet
• Kompatibilitás a Serato DJ és a Rekordbox szoftverrel

 

 

Termékösszehasonlítás