BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

AlphaTheta Corporation bejelenti új AlphaTheta márkáját


2024/01/29

2024. január 23.: Az AlphaTheta Corporation, a Pioneer DJ néven futó termékek tervezője és fejlesztője örömmel jelenti be új termékeit AlphaTheta márkanév alatt.

 

 

A CDJ-500 1994-es bemutatása óta a Pioneer DJ a legmodernebb termékek erős örökségét építette fel, és a professzionális DJ-k vezető márkájává vált, miközben utat biztosít az emberek számára DJ-útjuk megkezdéséhez.

 

Most, az AlphaTheta néven piacra kerülő termékekkel olyan márkát hoztunk létre, amely a jövő felé visz bennünket, miközben megőrzi azt a minőséget és innovációt, amelyet te is elvársz tőlünk.

 

Az AlphaTheta név kifejezetten az optimális teljesítmény mellett elért agyhullámfrekvenciákra utal (Flow állapot). A zene gyakran elvezet bennünket ezekbe a rendkívül erőteljes lelkiállapotokba. Célunk, hogy innovatív technológiáinkat felhasználjuk a hang- és zenealkotásban, hogy lehetővé tegyük és gazdagítsuk ezeket a csúcspontokat.

 

Küldetésünk központi eleme, hogy továbbra is együttműködjünk a DJ-k, művészek és alkotók világméretű hálózatával, akik segítettek termékeink kialakításában. Köszönettel tartozunk ennek a közösségnek, és alig várjuk, hogy elmélyítsük kapcsolatunkat valamennyi iparági partnerünkkel.

 

Az AlphaTheta felkarolja a sokszínűséget és a befogadást, valamint fontosnak tartja a DJ-zés és a zenekészítés játékosságát. Várjuk, hogy együtt növekedhessünk veled, a közösséggel, akiket összeköt a zene és annak kultúrája iránti szenvedély.

Mindez együtt segíti a vezérelveink kialakítását, ahogy haladunk előre.

 


One Through Music – Egy a Zenén Keresztül.

Termékösszehasonlítás