BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

A devolo már 30 millió eladott áramLAN adapternél tart: Új mérföldkő a cég történetében


2016/04/27

Aachen, Németország, 2016 április 5. – A devolo AG új rekordot állított fel, miután elérte az új mérfölkőnek számító 30 millió eladott áramLAN adapterek számát. Nincs más cég a világon aki ettől többet adott volna el, mint az aacheni áramLAN specialista devolo. A háztartásban megtalálható elektromos vezetékeken keresztüli adattovábbításban a devolo technológiája volt az első a piacon.

Az ötlet megragad

Miért használjunk több kábelt, ha a kábel már a házunkban van? Az áramLAN adapterek használatával az internet bármelyik konnektorból elérhető. A devolo technológiája lehetővé teszi, hogy az elektromos vezetékeket úgy használjuk, mint egy hosszú hálózati kábelt. Amikor 2003-ban a devolo elsőként a piacon elkezdte forgalmazni ezeket az adaptereket, a piaci szakértők egy része megcsodálta a gondolatot, míg mások csak a fejüket ingatták. De, az ötletből hamar siker lett! 2008-ban a devolo már átlépte az 5 millió eladott adaptert, majd ez a szám 2010-re már 10 millió lett. Most a devolo elérkezett egy újabb mérföldkőhöz a 30 millió eladott adapterig.

Mindent az egyszerű otthoni hálózatért

A devolo speciálisan fókuszál az egyszerű hálózat kiépítésére otthonunkban. Az áramLAN adaptereket rendkívül egyszerűen beüzemelhetjük. Egyszerűen csatlakoztassunk egy adaptert a bejövő internetes routerünk egyik portjára, és dugjuk be egy konnektorba. E művelettel már el is érhető az internet az egész lakásban, hiszen az áramLAN adapterek úgy használják az elektromos vezetékeket, mintha az egy hosszú hálózati kábel lenne. A devolo által továbbfejlesztett adapterek – integrált WiFi elérhetőséggel -, lehetővé teszik az okostelefonok, tabletek, laptopok vagy egyéb más eszközök számára is a rendkívül gyors adatátvitelt. Így még a ház távoli sarkában is kiváló minőségben használhatjuk ki internetkapcsolatunk sebességét.

Piaci növekedés, nem csak otthon

Sok vállalat előtt – különösen a közepes méretű vállalatok esetében -, kihívás a digitalis átalakulás. Az automatizált üzleti folyamatok ma már mindenki előtt ismertek. Mindazonáltal, sok vállalat bizonytalan, amikor a tényleges megvalósuláshoz elér, és inkább megkíméli magát a jelentős költségekkel járó szerelési munkát, falfúrást és kábelezést illetően. Ennek gyors megoldására kínál lehetőséget a devolo, hiszen az áramLAN tecjhnológiával nem kell extra szereléseket, felújításokat végezni! Az áramLAN adapterek költséghatékonyak és könnyen telepíthetőek, ugyanakkor garantálják a kiváló minőségű adatkapcsolatot.

A siker mint küldetés

A devolo saját sikereit egyfajta küldetésnek tekinti a jövőben. A vállalat továbbra is piacvezető, és a technológia legjobbja kíván maradni az áramLAN piacon. Éppen ezért a németországi Aachenben – a cég székhelyén -, a világ legnagyobb kutató és fejlesztő csapata dolgozik. Ugyanakkor, a devolo tagja számos nemzetközi szabványosítási szervezetnek mint például az IEEE. “A 30 milló eladott adatrerrel elértünk egy új mérfölkövet a cég történelmében” jegyezte meg Heiko Harbers, a devolo AG vezérigazgatója. “Ez a siker ismét bizonyítja, hogy ez a technológia valóban, kiválóan és megbízhatóan működik!

Bővebb információ: www.devolo.hu

Termékösszehasonlítás