BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

devolo Magic 2 Wifi next


2020/08/28

Három új devolo termékkel bővült a kínálatunk!



Internet sebességkorlátozás nélkül. A Magic 2 WiFi next az otthoni internetet a következő szintre emeli. A kiváló Powerline technológiának köszönhetően akár 2 Gbps sebesség is elérhető. Az elektromos kábelezésen keresztül az internetkapcsolat teljes ereje közvetlenül továbbításra kerül bármely helyiségbe. Ez bármely hálózati aljzatot lehetséges hozzáférési ponttá alakít a nagy teljesítményű, multiroom Wi-Fi-hez. 


Nem számít, hogy hány eszközöd, vagy a szeretteid hány eszköze van online. A több felhasználós MIMO technológiának köszönhetően az eszközök nagyobb átviteli sebességgel vannak ellátva egyidejűleg. A maximális csatlakoztathatóság érdekében a Magic 2 WiFi next két további Gigabit LAN porttal van felszerelve.


A devolo Magic adapterek kompatibilisek az összes routerrel, hálózati eszközzel, devolo Magic adapterrel és a HomeGrid Forum által hitelesített termékekkel. A dLAN® Powerline adapterek és más HomePlug AV termékek, beleértve a devolo Outdoor WiFi Powerline adaptert, nem támogatottak.

Termékösszehasonlítás