BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

A kemény rockzene "három íze"


2024/02/19

Klasszikus rock hangzások mennydörgő mélyekkel. Büszkén mutatjuk be a TC Electronic három új gitár pedálját, amelyek megragadják három klasszikus Hi-Gain gitárerősítő hangzását.

 

Az AMPWORX HI-GAIN sorozat előerősítő pedálok, amelyeket a rockzene örökségének megünneplésére terveztek.

 

Az Ampworx komponens alapú modellezési technológiánk segítségével aprólékosan megismételtük három erősítő összetéveszthetetlen gitárhangját, három különálló kompakt pedálban. Az általános ötlet egyszerű: egy erősítő, egy pedál. Kapcsold be, és készülj fel egy hangzatos utazásra. Tiszteld a múltat, miközben előkészíted a terepet az új távlatok előtt!

 

 

 

  Dual Wreck

 

Dual Wreck. Ha riffjeid mennydörgő mélyeket és részletezettséget igényelnek ne keress tovább. Megörökítettük az erősítő összetéveszthetetlen hangzását és izgalmas élményét, amely segített formálni a 90-es évek metal-, grunge- és rockzenéjét.

 

 

 

 

  JIMS 800

 

A JIMS 800 a klasszikus rock előtt tiszteleg. Szóval készülj fel rá hogy páratlan rockgitárhang száll az arcodba! Sikeresen beágyaztuk a 80-as évek dicsőséges és ikonikus gitárfejének képességeit – mindezt egy kompakt pedálon belül. A korszak összetéveszthetetlen gitárhangjának erejét a lábad elél kapod.

 

 

 

  V550

 

A V550 előerősítő pedál egy karizmatikus hangprofilt testesít meg, amely az eredeti „tapping” gitáristenre, Eddie van Halenre emlékeztet. A V550 a 90-es évek igazi modern erősítő klasszikusában gyökerezik, különös figyelmet fordítva ennek az erősítőnek a lényegére. Elkötelezettek voltunk a tökéletesség elérése mellett, hogy a hangzás, megjelenés és érzés minden aspektusa érvényesüljön.

 

Termékösszehasonlítás