BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

A Pioneer DJ bejelentette az XPRS2 hangszórósorozatot.


2023/01/30

A sorozat két új aktív hangszórót és mélysugárzót mutat be, nagy teljesítményű komponensekkel és speciális DSP-beállításokkal az egyedülálló élmény érdekében.

 

Művészek, mérnökök és integrátorok iránti elkötelezettségét világszerte bizonyítva az AlphaTheta Corporation bejelentette, hogy piacra dobja Pioneer DJ márkája új XPRS2 hangszórósorozatát.

 

Az XPRS2 sorozat az eredeti XPRS sorozat sokoldalúságát és mobilitását nagyobb hangteljesítménnyel és hangérthetőséggel párosítja, így kiváló hangrendszert biztosít a mobil DJ-k, producerek, zenészek, vagy akár fix telepítések számára.

 

Az XPRS2 örökli a Pioneer DJ technológia gazdag örökségét és tapasztalatát, amelyben a művészek és a helyszínek is megbíznak, miközben új, innovatív audiotechnológiákat integrál az iparág változó igényeinek támogatására” – mondta John Powell, az AlphaTheta Music Americas elnöke.

 

Az XPRS2 előnyben részesíti a teljes dinamikatartományt és a hangtisztaságot, hogy a hallgatók számára teljes, részletgazdag hangzást biztosítson, amelyek ideális eszközök mobil hangosítások és DJ-k számra. Alig várjuk, hogy a hangfalak zenészek, DJ-k és hangtechnikusok kezébe kerüljenek.

 

Termékek:

 
XPRS102
XPRS122
XPRS1152S
XPRS1182S

Termékösszehasonlítás