BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Új professzionális termékkel bővült a NEUTRIK OpticalCON termékcsalád


2020/01/07

A NEUTRIK, a robosztus és megbízható professzionális audio-, video- és adatátviteli csatlakozási megoldások vezető szállítója DRAGONFLY opticalCON névre keresztelt száloptikás kamera csatlakozóval jelentkezett. 

A vállalat legendás opticalCON termékcsaládját kiegészítő DRAGONFLY lencsetechnológiája jelentős innováció a műsorszórás és az audióvizuális eszköszök területén. Megbízható, könnyen karbantartható eszköz, ami hasonló, azonos teljesítményű hibrid kamerás jelátviteli rendszerekkel összehasonlítva is előnyös megoldás.
A száloptikai lencséken és fúziós szálhegesztésen alapuló technológiával a NEUTRIK DRAGONFLY-a rendkívül megbízható jelátvitelt képes biztosítani, minimális veszteséggel.

A DRAGONFLY a NEUTRIK által szabadalmaztatott XB2 technológián alapul. Az innovatív fúziós hegesztés és a nagy hatásfokú lencsék által, nagyon alacsony veszteséggel továbbítja az UHD 4K és 8K jeleket. Az XB2 lencsék jelfelülete 322-szer nagyobb, mint a PC csatlakozóké! Ennek további pozitív hozadéka a magas fokú védelem (IP68 !) a szennyeződésekkel szemben.

A DRAGONFLY – a NEUTRIK újabb nagyszerű újítása - robosztus, kevés karbantartást igénylő SMPTE hibrid kameracsatlakozó, ami kültéri és beltéri használatra is optimális megoldás a 4K és 8K jelek továbbítására.


Termékösszehasonlítás