BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

TEAC - Új márka a BaSys családunkban


2021/08/24

Üdvözöljük a TEAC márkát a BaSys-nél! Lássuk csak, miben mutatkozik a változatlan minősége. Olvass tovább és tudj meg többet a TEAC -ről.



Kiváló minőségű, élethű hangvisszaadás kompakt kialakításból


A 90-es évek közepe óta stabil pillér


Az olyan ikonikus modelleket, mint a VRDS-9 CD-lejátszó és az A-H500 integrált erősítő, a TEAC rajongói még mindig széles körben tisztelik világszerte. Amikor az idő telt el, és új funkciókat vezettek be az audio technikai fejlődése során, a TEAC soha nem habozott a referenciavonal legújabb technológiáinak bevezetésében. Ma a TEAC Reference vonal figyelemre méltó termékcsalád, egyedi jellemzőkkel, amelyek illeszkednek a márka alapvető filozófiájához: a teljes méretű berendezések kiváló minőségű hangzását kínálják, miközben megőrzik a TEAC Reference termékeit híressé tett kompakt méretet.





Egyedi hagyományos audio termékek, amelyek támogatják a régi médiát


Rögzítsd saját keverékeidet. Az analóg ismét menő!


A kazetták, mint a vinil, népszerűbbek, mint valaha. A TEAC egyedülálló, teljes méretű alkatrészekkel támogatja ezeket az örökölt adathordozókat, amelyek kazettás szalagokat rögzíthetnek és játszhatnak le. Ez egyedülálló, mivel a TEAC az egyik utolsó gyártó, amely még mindig vadonatúj kazettás magnókat gyárt. Bizonyos esetekben ezt a funkciót olyan modern funkciókkal kombinálják, mint a CD-lejátszó és az USB-lejátszó/felvevő egy gyilkos termékben.





Teremts emlékeket vinil kollekciójiddal egy TEAC lemezjátszón


A modern technológia találkozik a klasszikus formátummal


A bakelitlemez, az ujját ábrázoló alkotástól az új, karcolás nélküli vinil lemez édes statikájáig, amikor ezt a gyönyörű lemezt a lemezjátszóra tette, és az elején óvatosan leejtette a tűt ... egy zenei rajongónak ezek a pillanatok nem voltak lelkiek. A dicsőséges 80-as évek óta először a 2020-as bakelit-eladások meghaladták a CD-k eladásait világszerte néhány területen. A vinil és a TEAC lemezjátszókat kínál minden árkategóriában. Mindegyik egyedi tulajdonságokkal rendelkezik, de mindegyik ugyanazzal a céllal: lehetővé teszi, hogy a lehető legteljesebb mértékben élvezhesd értékes vinyljeidet, és élvezhesd az ezzel járó élményeket és érzelmeket.





Kompakt és sokoldalú all-in-one megoldások, amelyek zenei elégedettséget biztosítanak


A design és a funkcionalitás tökéletes keveréke


Bizonyos esetekben kompakt all-in-one hi-fi megoldás szükséges a kedvenc zenéinek reprodukálásához, miközben nem túl sok helyet foglal el a nappaliban. A TEAC all-in-one megoldásokat kínál, amelyek jól néznek ki, és nagyvonalúan és fertőző módon reprodukálják a zenét, mint minden más TEAC termék. Csak csatlakoztasd a tápkábelt, ha szükséges, csatlakoztasd a hangszórókat, és a készülék készen áll a kedvenc zenéidnek lejátszására a rádión, a CD-gyűjteményen, a kazettán vagy akár a Bluetooth-on. Egyes modellek lehetőséget kínálnak arra is, hogy közvetlenül a számítógépre rögzítsed, és digitalizáljad értékes analóg felvételeidet, hogy örökre tárolhasd őket.

Termékösszehasonlítás