BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

TANNOY - Life Buds fülhallgató


2022/01/21

AZ ÉLET MINDEN PILLANATA ZENE

A zene olyan művészeti forma, amelyet eredeti szépségében kell megtapasztalni, színezés nélkül. A Tannoy cég több mint 90 éve élen jár ennek kutatásában és a LIFE BUDS vezeték nélküli fülhallgatók most ezt a legendát tárják eléd. A magával ragadó, valódi sztereó élmény érdekében a LIFE BUDS saját fejlesztésű DSP-t (digitális hangprocesszort) használ a díjnyertes Dual Concentric egypontos forrás hangszórók hangjának reprodukálására.



Tannoy hangminőség


A legendás Tannoy hangszórókban használt Dual Concenctric membrán technológia egy nagyon keresett és természetes hangzást biztosított a múltban. Beépített DSP-jének köszönhetően a LIFE BUDS ugyanezt a lélegzetelállító dinamikát, erőteljes hangot és páratlanul realista frekvenciatartományt hozza, mint híres elődjei.





16 órányi játékidő


Teljesen feltöltve a LIFE BUDS 4 órányi lejátszási időt biztosít és bármilyen Bluetooth eszközzel párosítható – egészen a legújabb 5.0 verzióig. Kompakt és puha tapintású hordozója kényelmes töltőállomásként is szolgál, akár 12 további használati órát is biztosítva, vagyis összesen 16 óra a játékidő. Előnyös funkciója még, hogy automatikusan párosítja magát a Bluetooth eszközzel abban a pillanatban, amikor kivesszük a töltőtokból.





A hangzáson túl​​​


A LIFE BUDS kiemelkedő teljesítménye nem csak a minőségi hangzás: beépített mikrofon a kristálytiszta hívásokhoz; automatikus párosítás a telefonunkkal vagy bármilyen Bluetooth lejátszó eszközzel; kényelmes többfunkciós érintővezérlők lejátszáshoz, zeneszám átugráshoz és még sok máshoz. Kétségkívül a LIFE BUDS lesz az új kedvenc hozom-viszem fülesed a jövőben!





Zárd ki a világot


Ahhoz, hogy teljes mértékben élvezhesd a zenei élményt, kiváló hangszigetelésre is szükség van, ezért a LIFE BUDS különböző méretű szilikon fülbetéteket tartalmaz, hogy pont a te füledhez illeszkedhessen, amely aztán lehetővé teszi a külső világ teljes kizárását. A kiváló minőségű fülhallgatók maximális kényelmet is biztosítanak, így egy ritka kompakt, izzadságálló, könnyű és diszkrét zenei eszközt kapsz.

Termékösszehasonlítás