BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Pioneer SPH-DA360DAB


2022/05/30

2-DIN 6.8" kapacitív érintőképernyős multimédia lejátszó egyszerű okostelefon-csatlakoztatással USB-kábellel. Vezeték nélküli Apple CarPlay csatlakozás, Waze alkalmazás Android Auto vagy Apple CarPlay segítségével, Bluetooth, DAB / DAB + digitális rádió, 13 sávos GEQ, fejlett audio funkciók és prémium hangminőség.





Erőteljes szórakozás az autóban


A 2-Din SPH-DA360DAB lehetővé teszi, hogy vezetékes vagy vezeték nélküli kapcsolaton keresztül csatlakozzon egy kompatibilis iPhone vagy Android telefonhoz, és lehetővé teszi az Apple CarPlay, Android Auto és Waze (Android Auto vagy Apple CarPlay segítségével) vezérlését a műszerfalról kényelmesen és kényelmesen. biztonságos út. Az SPH-DA360DAB támogatja az okostelefon tükrözését USB-kábelen keresztül, hogy tükrözze és vezérelje kompatibilis iPhone-ját vagy Android-eszközét a vevőegység érintőképernyőjéről. Lejátssza a DAB/DAB+ digitális rádiót, valamint az USB-eszközökről származó audio/video tartalmat.

Ezenkívül ez az autós AV-lejátszó Bluetooth funkcióval is rendelkezik, amely lehetővé teszi a zenék streamelését vagy a vezeték nélküli kapcsolaton keresztüli kihangosított hívást.

Frissítse zenéjét kiváló minőségű audiofunkciókkal: A 13 sávos grafikus EQ lehetővé teszi a hangbeállítások testreszabását saját preferenciái szerint.



Műszaki adatok


Wi-Fi® A beépített Wi-Fi®-nek köszönhetően élvezheti a vezeték nélküli kapcsolatot, amelyet kifejezetten az okostelefon és a vevő közötti vezeték nélküli adatkapcsolat támogatására terveztek.





Android AutoAz Android platformot a vezetésre tervezett módon kiterjeszti az autóra, és automatikusan hasznos információkat juttat el, és egyszerű kártyákba rendezi, amelyek éppen akkor jelennek meg, amikor szükség van rájuk. Úgy tervezték, hogy minimálisra csökkentse a figyelemelvonást, így Ön az előttünk álló útra összpontosíthat. Az Android Auto kompatibilis az Android 5.0 (Lollipop) vagy újabb rendszert futtató Android telefonokkal. Előfordulhat, hogy az Android Auto nem érhető el minden eszközön, és nem minden országban vagy régióban.



Apple CarPlay - Intelligensebb, biztonságosabb és szórakoztatóbb módja az iPhone® használatának az autóban. Az Apple CarPlay hihetetlenül intuitív módot kínál az iPhone-felhasználók számára a hívások kezdeményezésére, a Térkép használatára, zenehallgatásra és üzenetek elérésére egyetlen szóval vagy érintéssel. Az Apple CarPlayhez iPhone 5 vagy újabb szükséges az iOS legújabb verziójával.





DAB+ - Élvezze kedvenc rádióállomásainak kristálytiszta digitális minőségben való hallgatásának kényelmét a beépített digitális rádiótunernek köszönhetően.



Digitális rádió Tick Mark Jóváhagyott termék - A gyártóknak meg kell felelniük a független teszteléssel igazolt minimális előírásoknak. Minden Pioneer termék, amely ezt a digitális rádiójelet használja, függetlenül tesztelt és jóváhagyott, így magabiztosan vásárolhat.



6.8" kapacitív érintőképernyő - Teljesen lapos érintőképernyő, amely lehetővé teszi a gyors és érzékeny többérintéses mozdulatokat, mint például a nagyításhoz való csípést, valamint az ujjbegyében lévő csúsztatási és görgetési vezérlőket, nagyon részletesen.





iPod/iPhone-hoz készült - Közvetlenül vezérelheti iPod / iPhone készülékét a töltéshez, zenéhez és videózáshoz opcionális interfészkábellel (külön megvásárolható), iOS-eszközétől függően. A dal, az előadó, az idő és az album adatai gyönyörűen jelennek meg az érintőképernyőn.



Bluetooth®Tartsa be a helyi vezetési törvényeket a beépített Bluetooth (HFP) segítségével. Kihangosított hívás, vezeték nélküli audio streaming (A2DP) előadó-, album- és dalkereséssel, egyszerű párosítás és vezérlőhang (AVRCP), a Bluetooth® vezeték nélküli technológia biztonságosabbá és kényelmesebbé tette az életet a járműben.



Mechamentes - Ezt a terméket modern digitális zenei formátumokhoz tervezték.





Androiddal kompatibilis - Csatlakozzon és hallgassa meg az eszközén tárolt zenét anélkül, hogy alkalmazásra lenne szüksége



USB bemenet - Csatlakoztasson bármilyen eszközt USB interfész kábellel, hogy töltse eszközét, vagy hallgassa a tiszta, tiszta hangot.



Waze - A Waze egy közösségi GPS vezetési/navigációs alkalmazás, amely térképet, valós idejű forgalmi adatokat és számos egyéb információt kínál, amelyeket a Pioneer kompatibilis multimédiás eszközök nagy kijelzőjén érhet el.



13 sávos grafikus EQ - Módosítsa részletesen a hangkimenetet az ízlésének megfelelő zenei élmény érdekében.





Többszínű megvilágítás - Párosítsa a kijelzőt és a kulcsok megvilágítását járműve belső világításához a végtelen színkombinációkkal.



Spotify - A Spotify segítségével egyszerűen csatlakoztassa okostelefonját, hogy kényelmesen böngésszen kedvenc lejátszási listái, albumai, zeneszámai és előadói között a fejegység vezérlőivel.



FLAC - Élvezze a FLAC veszteségmentes digitális hangfájlokat járművében CD-minőségű lejátszási kimenettel, konvertálás nélkül.



Siri szabad szem - használja iPhone-ja Siri funkcióit az egység külső mikrofonján és járműve hangszóróin keresztül

Termékösszehasonlítás