BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Pioneer DMH-AF555BT - Erőteljes szórakozás az autód számára


2023/06/30

A 2 DIN méretű Pioneer DMH-AF555BT multimédia fejegységhez egyetlen USB-kábellel csatlakoztathatod iPhone vagy Android telefonodat, lehetővé téve, hogy kényelmesen tükrözhesd és vezérelhesd azt a műszerfalról.

 

 

A tükrözéshez az ingyenesen letölthető WebLink alkalmazás szükséges, amelynek köszönhetően az alkalmazások csodálatos világával bővül az autós szórakoztatás. Élvezd a személyre szabott zenéket, videókat és egyéb csatlakoztatott tartalmakat a felhő-szolgáltatás segítségével. A Bluetooth funkciónak köszönhetően vezeték nélküli kapcsolaton keresztül biztonságosan telefonálhatsz vezetés közben, míg telefonodról streamelheted kedvenc zenéidet. 

 

 

További Audio / video tartalmakat bármilyen USB eszközödről is le tudod játszani. Frissítsd zenéjidet kiváló minőségű audio funkciókkal: A 13 sávos grafikus EQ lehetővé teszi a hangbeállítások testre szabását saját preferenciáid szerint. A mechanikusan mozgatható 9”-os kijelző minden vezető pozícióban megfelelő rálátást és kiváló képminőséget biztosít.

Termékösszehasonlítás