BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Pioneer DJ bemutatja a DM széria új modelljeit


2022/05/30

Könnyen használható, 5”-es asztali monitorrendszer
Kiváló minőségű, erőteljes hangzás, amely tökéletes DJ-zéshez és otthoni zenéléshez.



Az AlphaTheta Corporation számos új modellt jelentett be a Pioneer DJ márkájú asztali monitorrendszerek DM sorozatában. A DM-50D-BT egységek Bluetooth® funkcióval egészítik ki a népszerű DM-50D hangszórókat, amelyek 2021 végén jelentek meg, míg az új, 4”-es DM-40D-BT és DM-40D Bluetooth®-val vagy anélkül érkezik, és a kompaktDM-40 Bluetooth®-al vagy analóg csatlakozással érkezik, amelyek évek óta jól szolgálják a DJ-ket és a producereket. Minden modell fekete vagy fehér színben kapható, és párban kapható.



Bármelyik DM sorozatú monitorrendszert választja is, a hangszórók erőteljes, kiváló minőségű hangzást produkálnak. Könnyen beállítható, hangolható és használható – így ideálisak különféle célokra. Akár DJ-szetteket szeretne játszani, akár saját zenét szeretne otthon készíteni, vagy rendszeresen váltani a kettő között, ezek a hangszórók tökéletes hangzást biztosítanak.

Szeretnél néhány számot elkészíteni a következő DJ-szettedbe? Egyszerűen nyomja meg a hangszóró kapcsolóját, hogy DJ módról gyártási módra váltson, és a DSP beállításai automatikusan a legjobb hangzás érdekében minden alkalmazáshoz igazodnak.

Könnyedén csatlakoztathatja DJ beállításait vagy otthoni stúdióját a DM sorozatú hangszórók RCA és mini jack bemeneti csatlakozóihoz. A DM-50D-BT és DM-50D TRS bemenettel is rendelkezik, a Bluetooth® modellek pedig lehetővé teszik a mobileszközök vezeték nélküli csatlakoztatását a kábel nélküli, kiváló minőségű zenelejátszás érdekében. Még jobb, hogy a hangerőszabályzó és a fejhallgató-csatlakozó az előlapon található a gyors csatlakozás és a szintszabályozás érdekében. A fekete vagy fehér modellek kiválasztásával pedig kiválaszthatja az otthoni környezethez legjobban illő színt.



Új fejlesztések A JOBB HANGMINŐSÉG ÉRDEKÉBEN


Minden DM sorozatú hangsugárzó tiszta, kiegyensúlyozott mélyhangzást produkál az új, 96 kHz-es mintavételezési DSP-vel ellátott D osztályú erősítőnek köszönhetően. A DM-40 modell másik új fejlesztése a DECO konvex diffúzorok frissített dizájnja, amely minden irányban segít kristálytiszta magas frekvenciák lesugárzását, így élvezheti a széles hangképpel, kellemes, sztereó hangzást, bárhol is tartózkodik a szobában. Ha növelni kell a hangerőt, az új 5”-es mélysugárzó extra teljesítményt biztosít, és tökéletesen illeszkedik a magassugárzóhoz, így minden hangfrekvenciát tisztán hallhat. A csatornákon lévő barázdák csökkentik a levegő súrlódását, így a mélyhangok feszesek és átütőek, még akkor is, ha a hangszórókat falhoz helyezi. Ráadásul az ívelt elülső élek maximális merevséget és minimális rezonanciát biztosítanak a tiszta hangzás érdekében bármilyen hangerőszinten.



Kétféle HANGZÁSMÓD DJ-ZÉSRE ÉS ZENEI PRODUKCIÓRA OPTIMALIZÁLVA


Nem kell eldöntened, hogy olyan monitort szeretne-e, amely a legjobb DJ-zésre vagy zenkészítésre, mert a DM-50D hangszórók mindkettőhöz tökéletesek. Csak fordítsd el a kapcsolót a DJ mód vagy a Production mód kiválasztásához, és a DSP beállításai optimalizálódnak a feladathoz, így szabadon koncentrálhatsz a mixre.



KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ KÜLÖNBÖZŐ eszközökkel


Az RCA-val, a mini jack csatlakozóval és az újonnan hozzáadott TRS bemeneti csatlakozókkal különféle eszközöket csatlakoztathatsz, például DJ-vezérlőket és keverőket, vagy laptopot vagy hangkártyát, amellyel saját zenét készíthetsz. A fejhallgató csatlakoztatása és leválasztása egyszerű a DM-50D előlapján található aljzaton keresztül. A hangerő beállításához sem kell a hangszórók hátulját babrálni, hiszen a szintszabályozó is közvetlenül előtted van.



Bluetooth® kapcsolat


A DM-50D-BT és DM-40D-BT modellekben található Bluetooth® technológia lehetővé teszi az okostelefon, mobileszköz vagy PC/Mac egyszerű párosítását, és kiváló minőségű zeneszámok vezeték nélküli lejátszását.



esztétikus külső, 2 SZÍNBEN KAPHATÓ


Varázsoljon elegáns, professzionális megjelenést a berendezésébe, ha 2 különböző szín közül választhat. A fekete DM-50D felülete tökéletesen illeszkedik a klasszikus DJ felszerelésekhez, míg a fehér DM-50D-W jobban kiegészítheti otthona belső kialakítását.





A DM hangszóró specifikációi



Kérjük, tekintse meg a következő hivatkozásokat az egyes DM sorozatú termékek specifikációiért.

Termékösszehasonlítás