BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

A New Horizon: Bemutatjuk a DJM-A9 következő generációs professzionális DJ keverőjét


2023/02/28

  • Lenyűgöző hangminőség, amely felülmúlja a DJM-900NXS2-t
  • Fejlettebb játszhatóság és továbbfejlesztett teljesítmény
  • Bővített csatlakoztathatóság vadonatúj bemeneti lehetőségekkel

 

 

Az AlphaTheta Corporation bejelentette a Pioneer DJ márkájú DJM-A9 következő generációs professzionális DJ keverőjének megjelenését. A 4 csatornás egység megemeli a lécet a klub sztenderd keverői számára – elődjéhez, a DJM-900NXS2-höz képest hatalmas fejlesztésekkel büszkélkedhet – lenyűgözően tiszta hangminőséggel, továbbfejlesztett játszhatósággal és csatlakoztathatósággal, valamint számos új funkcióval, amelyek magasabb szintre repítik az előadásodat.

 

 

Jobban fogsz szólni, mint valaha, ha a DJM-A9-en játszol. Egy ESS Technology 32 bites, kiváló minőségű A/D konverter van beépítve a csatorna bemeneti részbe, és azonos típusú D/A konverterek találhatók a master és a kontroll kimeneti szekciókban, hogy kristálytiszta, természetes hangzású hangot állítsanak elő a táncparketten és a kontrollban bármilyen zenei műfajhoz, amit játszol. A mikrofonbemenet és a fejhallgató-kimenet hangja a finomhangolás és a gondosan kiválasztott új komponensek továbbfejlesztett konstrukciója révén is javult.

 

 

A DJM-A9 is jelentős fejlesztéseket kapott a kezelhetőség érdekében. Különféle elemeket módosítottak annak érdekében, hogy a DJ keverőt ösztönösebbé és kényelmesebbé tegyék, beleértve a megnövelt távolságot az EQ gombok körül. A csatornafaderek és a MAGVEL FADER crossfader simábbak, mint a DJM-900NXS2-n, így simábban keverhetsz és scratchelhetsz. A Sound Color FX pedig tartalmazza a világ első Center Lock funkcióját, amely bekapcsolásával véletlenül se lépsz át a hi/low paraméterek között, akármilyen gyorsan is tekered a gombot.

Termékösszehasonlítás