BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Csatlakozz a forradalomhoz: REVolution! Ismerkedj meg a DDJ-REV1 vezérlővel a Serato DJ Lite számára


2022/04/12

Az egyedi tervezésű elrendezés megkönnyíti a szórakozást és a profi battle DJ-k játékát.



Az AlphaTheta Corporation bejelentette a DDJ-REV1 megjelenését a Pioneer DJ márkájú DJ vezérlők új sorozatában. Ez a 2 csatornás egység tökéletesen illeszkedik az ingyenes Serato DJ Lite szoftverhez, vadonatúj harci stílusú elrendezéssel, amely könnyen használható, és tökéletes a profi DJ-ként való játékhoz.

A DDJ-REV sorozat a DJ vezérlők új választéka, amelyek elrendezései egy professzionális DJM-S keverő + PLX lemezjátszó beállítást emulálnak, beleértve a nyílt formátumú és scratch DJ-k speciális funkcióit. A Pioneer DJ-vezérlőn először a tempócsúszkák a fedélzeti részek tetejére kerültek, és vízszintesen elforgatták, hogy emulálják a harci konfigurációban elhelyezett PLX lemezjátszókat. A Performance Pads a keverőrészbe került a Lever FX lapátokkal együtt, pontosan ott, ahol a DJM-S sorozatú keverőkön találhatók, lehetővé téve a hangzás energikus megváltoztatását az előadások során.

Ezen a tágas elrendezésen is bőven lesz hely a keverési technikák kipróbálására, és a karcolás remekül érzi magát a jogos kerekeken, amelyek észrevehetően nagyobbak, mint a korábbi vezérlők kocogásai ezen a szinten. Ha azon gondolkodsz, hogy battle keverésbe és karcolásba kezdj – és a szettjeidet is streamelje –, a DDJ-REV1 a tökéletes készlet az utazás megkezdéséhez.


A Tracking Scratch segítségével azonnal szórakozhatsz, és könnyedén karcolhatjod zenéidet. Ez a praktikus funkció automatikusan visszaállítja a sávot a jelzőpontra, amikor a léptető kereket hátrafelé mozgatod, vagy elveszed a kezedet, így nem kell használnod a crossfadert, és nem kell aggódnod, hogy visszatekerje-e a kocogást a kezdőpontra. karcolás. Egyszerűen válaszd ki a használni kívánt Scratch Crossfader Cuts mintát a megfelelő Performance Pad megnyomásával, és nyomd előre a léptetést a karcoláshoz. A vezérlőn lévő Performance Pads segítségével azonnal elindíthatod kedvenc mintáidat vagy zeneszámaidat, amelyeket a Serato DJ Lite Scratch Bankba töltesz be – amely korábban csak a Serato DJ Pro esetében volt elérhető –, a Deck 3/4 Control segítségével pedig hangokat játszhatsz le a szoftver mind a 4 paklijáról.



A DDJ-REV1 és a Serato DJ Lite használatához töltsd le ingyenesen a szoftver legújabb verzióját .





Vadonatúj elrendezés: Kezeld intuitív módon


Használd ki a gyakorlatokat a 2 x PLX lemezjátszó emulálására tervezett felülettel és egy DJM-S sorozatú keverővel – ezt a fajta beállítást a profi battle DJ-k használják.



    • Battle-stílus beállítás
      TA DDJ-REV1 vezérlőinek új elrendezésének köszönhetően rengeteg hely áll rendelkezésre keverési és karcolási technikák végrehajtásához. A tempócsúszkák 60 mm-rel hosszabbak, mint a DDJ-SB3-on, így finomabb irányítást biztosítanak –, és vízszintesen futnak a deckek felett, míg a Performance Pad-ek a keverőrészbe kerültek, így intuitív módon kombinálhatod az effektusokat, készíts mintákat és karcold meg a nyomait.



    • Nagyobb kocogókerekek
      Minél nagyobbak a futókerekek, annál jobb a karcolás. A DDJ-REV1 kocogói ugyanolyan méretűek, mint a DDJ-SR2egy népszerű kontroller, amely a Pioneer DJ tartományában magasabb.



    • Lever FX
      Dinamikusan adj textúrát a zenéhez a Lever FX segítségével a mixer részben. Húzd le és tartsd lenyomva a karokat, hogy rövid sorozatokban alkalmazza a Serato DJ Lite effektusait, vagy nyomd felfelé, hogy rögzítse az effekteket, és felszabadítsad a kezedet a karcoláshoz vagy a számok böngészéséhez.



Scratch nyomon követése: Segítő kezet kaphatsz a karcolásban


A DDJ-REV1 segítségével jól szórakozhatsz a karcolás közben anélkül, hogy mindezt megtenné helyetted. Továbbra is fejlesztened kell a képességeidet, de a Tracking Scratch funkció csendben visszaviszi a zenét a jelzőpontra abban a pillanatban, amikor a léptető kereket hátrafelé mozgatod, vagy felemeled a kezedet – megóv attól, hogy bezárd a fadert és megtaláld. a megfelelő helyet a zenében, hogy újra kezdődjön a karcolás. Csak annyit kell tenned, hogy válaszd ki a Tracking Scratch Pad módot, nyomd meg a Performance Pad gombot a használni kívánt Scratch Crossfader Cuts minta kiválasztásához, majd kezd el mozgatni a kocogást.





Vegyes mikrofonos hang: streamelés közben könnyedén hozzáadhatod hangodat


Első alkalom a Pioneer DJ vezérlők sorozatában, hogy a master audio kimenete keveredik a mikrofon hangjával, ha van egy csatlakoztatva. Ez azt jelenti, hogy nincs szükséged semmilyen külső berendezésre, például hangkártyára vagy különálló eszközre. Keverővel, ha beszédet vagy énekhangot szeretnél hozzáadni az előadásához, és át szeretnéd irányítani a számítógépén. Minden hang a Serato DJ Lite-ba kerül, így onnan streamelhetsz.





Serato DJ Lite integráció: Élvezze az ingyenes szoftver teljes körű használatát


Amint ingyenesen letöltötted a Serato DJ Lite-ot PC-re/Mac-re, egyszerűen csatlakoztathatod a DDJ-REV1-et a mellékelt USB-kábellel, és elkezdheted a DJ-zést. Élvezd a szoftver különféle funkcióinak és effektusainak tapintható vezérlését a vezérlő gombjainak, tekerőgombjainak, fadereinek és léptetőkerekeinek kezelésével.

A Scratch Bank pad móddal azonnal betöltheted a kaparós mintákat 4 bankból, amelyeket a Serato DJ Lite-ban vagy Pro-ban hozzárendeltél, egyszerűen megérinted a Scratch Bank gombot. Egy adott kiindulási pontról is betöltheted – praktikus, ha ezt a funkciót arra szeretnéd használni, hogy egy rutin során a teljes sávokba kerülj.



További funkciók

    • Deck 3/4 vezérlés
      Lejátszhatod a Serato DJ Lite 4 deckjének bármelyikére betöltött számokat és hangokat.
    • Serato DJ Pro támogatása
      Emeld fel előadásaidat a következő szintre a Serato DJ Pro ingyenes próbaverziójával (a fizetős állandó frissítés külön kapható )


DDJ-REV1 specifikációk


Szoftver : Serato DJ Lite
Serato DJ Pro ( nem tartalmazza a licencet/előfizetést )
Frekvenciaválasz : 20 Hz - 20 kHz
S/N arány : 103 dB (USB)
Teljes harmonikus torzítás : 0.005 %
Bemenetek : MIC x 1 (1/4" TS jack)
Kimenetek : MASTER x 1 (RCA x 1)
PHONES x 1 (3,5 mm-es sztereó mini jack x 1)
USB : USB Type-B x 1
Tápegység : USB Type-B busz tápellátással
Energiafelhasználás : 5V 500mA
Maximális méretek : 526,0 x 255,5 x 59,2 mm (szélesség x mélység x magasság)
Súly : 2.1 kg
Kiegészítők : USB kábel
Garancia (egyes régiókra)s)
Gyors üzembe helyezési útmutató
Használati óvintézkedések

Termékösszehasonlítás