BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

CDJ-3000 - Új dimenzió


2020/09/18

Fokozd kreatív erődet a fejlett multi-player, a CDJ-3000 segítségével. Ezt a robusztus egységet egy új MPU hajtja, és speciálisan kifejlesztett kiváló minőségű alkatrészekkel és innovatív funkciókkal van ellátva.





Fokozott teljesítmény és sziklaszilárd stabilitás





Az MPU (mikroprocesszor) az első, amit valaha is CDJ-be tettünk. Ez hajtja az egységet, stabil teljesítményt nyújt és fejlett új funkciókat tesz lehetővé, és simább átfogó DJ-élményt nyújt.


Higgy a deckben. A kibővített kreatív lehetőségek mellett a CDJ-3000 még nagyobb stabilitást és megbízhatóságot jelent a beállításokban.



Fejlesztett MPU


Forradalmasítottuk a CDJ hajtásának új MPU-ját, így simábbá és stabilabbá vált, mint elődei. Az MPU feldolgozási teljesítménye új funkciókat tesz lehetővé, és további funkciókat vezethet be a jövőbeli frissítések során.



Pro DJ Link gigabites Ethernet-kapcsolattal


A Pro DJ Link gigabites Ethernet-kapcsolatának köszönhetően akár 6 CDJ-3000 egységen is megoszthatsz és lejátszhatsz hangfájlokat USB-eszközökről és SD-kártyákról, ha egy kompatibilis 6 csatornás keverővel kombinálod őket, mint például a DJM-V10-zel.



Jobb képernyő láthatóság


A képernyő maximális fényereje több mint 150% -kal javult, összehasonlítva a CDJ-2000NXS2-vel. A  környezettől függően be tudod állítani, illetve javítani a képernyő láthatóságát.



Keményebb alkatrészek


A kiváló minőségű alumínium felső lemez és az újratervezett "Play", "Cue" és "Hot Cue" gombok erősebbek, mint valaha. Ezenkívül a zárható V-Lock tápkábel megvédi a véletlenszerű szétkapcsolást, amely megszakíthatja a műsort.

 



Továbbfejlesztett hangminőség





Több mint 25 éves tapasztalatot öntöttünk az ultimatív DJ hang megalkotásába, amely hűen reprodukálja az egyes zeneszámok hangját, ahogyan a producer meghallgatásra szánta, miközben tükrözi az előadás legbonyolultabb részleteit is.



Reális térhangzás és zeneibb basszushang


A CDJ-3000 egységesíti az audio számítást, 96 kHz / 32 bitre feldolgozva az összes lejátszható audio formátumba. A valósághű térhangzás és a zenei basszushang érdekében, így hallhatóvá válnak az eredeti hangforrás árnyalatai - például a mélységek, a hangulatok és az alacsony tartomány hangszínváltásai.



Természetes hang - könnyen meghallgatható hosszú, hangos szetekhez


A DAC (digitális-analóg átalakító) teljesítményének maximalizálása érdekében továbbfejlesztettük az áramkért, melyen az analóg hang megy ki. A digitális hangot az optimális hangminőségre hangoltuk, amely hatalmas mértékben csökkenti a digitális zajokat, hogy olyan természetes hangot hozzunk létre, amely élvezet hallgatni.



9-inch-es, nagy felbontású érintőképernyő





Nagyobb és tisztább érintőképernyőjével további információkat, parancsikonokat és gombokat adtunk hozzá a hasznos funkciókhoz, például a lejátszási listához és a kereséshez. Testreszabhatod a kívánt információt, állítsd be saját beállításait, és csúsztasd ujjadat a navigáláshoz. A továbbfejlesztett munkafolyamat megkönnyíti a számok böngészését.



Érintős előnézet


Hallgasd meg a sáv bármely részét úgy, hogy megérinted annak hullámformáját a megfelelő helyen a böngésző részben. Ha a Pro DJ Linken keresztűl több CDJ-3000-t csatlakoztatsz a DJM-V10 vagy DJM-900NXS2 keverőhöz, a Link Cue segítségével akár egy másik lejátszó előnézeteit is megtekintheted.



Érintsd meg a Cue elemet


Hallgasd meg egy másik részét a zeneszámnak a hullámforma megérintésével - a tömeg nem hallja. Ismerd meg a szám előrehaladását, és válassz egy keverési pontot - ez hasznos DJ váltás és back-to-back szett közben. A Link Cue segítségével zeneszámokat hallgathatsz egy másik lejátszón.



Halmozott hullámforma


Figyeld a master lejátszó sávjának megnövelt hullámformáját és azt, amelyet beakarsz játszani, mindezt egy képernyőn. Válaszd ki a keverési pontokat, és meglátod, hogy a ütemrács egy pillanat alatt tökéletesen összeillik.



3Band Waveform támogatva


Értsd meg a szám hangját anélkül, hogy meghallgatnád. A 3Band Waveform különböző színekkel jeleníti meg az egyes frekvenciasávok hangerejét a rekordbox által elemzett fájlokban, így egy sáv összetételét egy pillanat alatt láthatod. RGB és kék hullámforma beállítások is elérhetők.



Key Sync és Key Shift





Nyomd meg a "Key Sync" gombot, és a CDJ-3000 automatikusan beállítja a következő zeneszám kulcsát, hogy megfeleljen a master deck-en levőhöz, segíti a sima és harmonikus keverést. Az érintőképernyőn található "Key Shift"gomb segítségével manuálisan eltolhatod a szám gombját felfelé vagy lefelé.






Minden idők legsimább "jog wheel"-je


Könnyedén karcolja meg és simán hajlítsa meg a számok magasságát. Átterveztük a jog wheelt, így karcsúbb mint valaha, csökkentett érintési késéssel. A közepén található LCD képernyő a lejátszófej helyzetét és grafikáját mutatja a betöltött műsorszámok gyors vizuális emlékeztetésére.



Újjáépített rangvezető performansz-interfész


Győzödj meg a CDJ-3000 újratervezett kezeléséről és új funkcióról saját magad . Minden úgy lett elrendezve, hogy hangszerként tudjad hasznáni a CDJ-t.




Nyolc "Hot Cue" gomb


Intuitively trigger Hot Cues via the 8 buttons that run from left to right underneath the waveform display. The linear positioning makes it feel more natural to select cue points according to their position in the track.

A hullámforma kijelző alatt balról jobbra futó 8 gomb segítségével intuitív módon kiválthatod a "Hot Cue"-kat. A lineáris elrendezés természetesebbé teszi a kulcspontok kiválasztását, attól függően, hogy hol vannak a zeneszámban.



Ütem kihagyásra szánt gombok


Ugrás előre vagy hátra a szám jelenlegi lejátszási pontjáról az ütem kihagyásra szánt gombok megnyomásával. Beállíthatod, hogy akár 1/2, 1, 2, 4, 8, 16, 32 vagy 64 ütemet ugorjon át.




Fejlett auto-ütem-loop szakasz


A CDJ-3000, a CDJ-2000NXS2 népszerű 4-Beat Loop vezérlője mellett, tartalmaz egy 8-Beat-Loop gombot is a további kreatív lehetőségekhez. Poliritmikus loopokat szeretne készíteni? Használja a kibővített opciókat páratlan számú loopok számára a hangok újrakeveréséhez menet közben.



Rugalmas lejátszási beállítások


Játssz rekordbox-elemzett zenét USB-meghajtókról exportálás módban. Csatlakoztass egy laptopot USB-HID vezérléssel a Link Export használatához vagy a Performance mód ingyenes használatához. Vagy csatlakoztasd az iPhone készülékedet a CDJ-3000-hez USB-kábellel, Lightning - USB3 kameraadapterrel (külön megvásárolható), és keverj a rekordbox iOS-szal.









Pro DJ Link továbbfejlesztett világítási támogatással


Szinkronizáld a hangokat fényekkel, az új Pro DJ Link Lighting funkciónak köszönhetően. A CDJ-3000 kifejezéselemzési információkat küld a rekordbox-nak (PC / Mac), így a fényhatásokat az RB-DMX1-en keresztül (külön kapható) vezérelheti, és a műsorod a következő szintre léphet.

Termékösszehasonlítás