BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Új rekordbox Professional érkezett


2021/09/27

Töltsd fel és kezeld teljes DJ -könyvtáradat a felhőbe korlátlan tárhellyel az intelligens munkafolyamat érdekében

Az AlphaTheta Corporation bejelentette Pioneer DJ márkájának rekordbox Professional tervét, amely új funkciókat és korlátlan felhőtárhelyet biztosít a DJ zenei könyvtáraknak a Dropbox -szal kötött új partnerségnek köszönhetően.


A DJ -knek most minden korábbinál jobban tudnia kell, hogy bízhat zenei könyvtárában, amennyire csak bízhat abban a berendezésben, amelyen játszik. Lehetséges, hogy az USB -meghajtó vagy a laptop megsérül vagy elveszik, de katasztrofális lehet, ha koncert előtt, esemény előtt, vagy amikor egy DJ úton vagy - nincs zene, ami szóljon.

A rekordbox Cloud Unlimited Dropbox által működtetett rekordbox Professional terve a legelső DJ szoftver, amely korlátlan tárkapacitást kínál a Dropbox-a világ vezető felhőszolgáltatása-segítségével. Ez azt jelenti, hogy korlátlan mennyiségű zenét biztonságosan tárolhatsz az interneten - függetlenül attól, hogy mekkora a rekordbox könyvtárad. Minden egyes szám feltölthető a felhőbe az összes metaadattal, például lejátszási listákkal, Hot Cues -sel, valamint hurok- és címkeinformációkkal együtt. Csak egyetlen Dropbox -fiókra lesz szükséged, ahol korlátlan tárhelyet használhatsz személyes és egyéni üzleti céljaidra.

Kapcsold be a Gyűjtemény automatikus feltöltése funkciót, és minden rekordboxba importált fájl automatikusan feltöltődik a felhőbe. Nem kell aggódnod a fennmaradó felhőtároló kapacitás miatt, ha előfizetsz a Professional csomagra. Még akkor is, ha a laptop megsérült vagy eltűnik az úton, egyszerűen letöltheted a teljes rekordbox könyvtárát egy másik eszközre.

A rekordbox könyvtár szinkronizálásának lehetőségével akár 8 eszközön is egyszerűen előkészítheted a számokat az okostelefonon, majd bármikor hozzáadhatod őket a laptop és a fő stúdió számítógép lejátszási listáidhoz. Az Eszközkönyvtár biztonsági mentéssel pedig minden egyes eszközhöz létrehozhat adatbázist, így szükség esetén gyorsan és egyszerűen megismételheted legújabb állapotát egy másik eszközön. Ez kiegészül a kreatív tervben szereplő összes speciális funkcióval, mint például a zeneszámok gyors testreszabására szolgáló szerkesztési mód, a hangpozíció észlelése és megjelenítése, a DVS vezérlés és számos teljesítményfunkció.





Termék áttekintés



Termékkategória  :  DJ alkalmazás
Verzió neve  :  rekordbox Professional plan
Előfizetés  :  €29.99/hó, áfával együtt
€299/év, beleértve az áfát
(Iratkozz fel az éves tervre, és 12 hónapot kapsz 10 áráért)
rekordbox honlap  :  https://rekordbox.com


Főbb jellemzők



korlátlan rekordbox felhő a Dropbox-ban: Biztonságosan kezelheti az egész könyvtárat online



A DJ -alkalmazásokban először a Dropbox korlátlan felhőalapú tárhelyet biztosít a rekordbox Professional csomaghoz, így biztonságosan mentheted az összes zenét biztonsági másolatként, vagy felszabadíthatsz helyet a laptopodon vagy tárolóeszközödön. Legfeljebb 8 különböző eszközzel kezelheted a teljes könyvtár összes számát és adatait a felhőben. Tehát, ha a laptopod vagy az USB -meghajtód meghibásodik vagy elveszik utazás közben, könnyen letöltheted az összes zenét egy másik eszközre a következő fellépéshez. A Dropbox Intelligens szinkronizálás funkcióval pedig láthatod és elérheted fiókod minden fájlját közvetlenül a PC/Mac számítógépről anélkül, hogy elfoglalná a merevlemez helyét.



PC/Mac/iOS/Android gyűjtemény automatikus feltöltés támogatása: A számok automatikus szinkronizálása a felhővel



Ha bekapcsolod a Gyűjtemény automatikus feltöltés funkciót a rekordboxban, a könyvtárodba importált fájlok automatikusan feltöltésre kerülnek a felhőbe, így nem kell manuálisan kiválasztani és feltölteni a számokat. Mindenről online készül biztonsági mentés, és nem kell aggódnod a Dropbox -fiókban lévő tárolókapacitás miatt, amikor a rekordbox Professional tervet használod.



Automatikus biztonsági mentés az eszközkönyvtárról: Zökkenőmentesen állítsd helyre könyvtárodat, ha az USB-meghajtó meghibásodik



A rekordboxban létrehozhatsz eszközadatbázist minden használt eszközhöz, és manuálisan vagy automatikusan elmentheted az utolsó USB-exportált állapotot a helyi tárolóba vagy a felhőbe. Ha biztonsági másolatot készítesz az eszközadatbázisról, akkor bármikor könnyen visszaállíthatod azt a rekordboxból, ha az eszköz sérült vagy elveszett. Ugyanazon rekordbox -fiókkal másolatot készíthetsz egy adatbázisról egy másik számítógépen keresztül.

A rekordbox specifikációiért látogass el a hivatalos weboldalra: rekordbox.com

Termékösszehasonlítás