BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

A FUNKCIONALITÁS ÉS A SZÉPSÉG KIEGYENSÚLYOZOTT KEVERÉKE - MEZE Advar


2022/06/13

Egy fényes gyöngyszemre emlékeztetve egy misztikus népmesén keresztül visz el az ADVAR erőteljes, részletgazdag és élethű hangzásához, mely egy egyedi tervezésű rozsdamentes acél házzal párosul.  





„Amikor kifejlesztettük az ADVAR-t, az volt a célunk, hogy valami különlegeset hozzunk létre. Művészi, spirituális és időtlen. Úgy gondolom, hogy az elért eredmény jól tükrözi a Meze Audio szellemiségét.”


a Meze Audio vezető tervezője és alapítója


A ROMÁN TÖRTÉNELEM IHLETTE


Románia archaikus civilizációi számára az ADVAR egy talizmánhoz vagy amuletthez hasonlított – úgy tartották, hogy mindenható, amely áldást hoz azokra, akik viselik.

As descendants of ancient civilizations, we made it our mission to preserve the essence of our culture and pass it on. Capturing that very essence, this IEM is ready to bring balance to day-to-day life in the form of harmoniously tuned audio.

Ősi civilizációk leszármazottaiként küldetésünknek tekintettük kultúránk lényegének megőrzését és továbbadását. A lényeget megragadva ez a fülhallgató kész egyensúlyt teremteni a mindennapi életben egy harmonikus hangzás formájában.


Az ADVAR egy vizuális és művészi alkotás a maga nemében, amely minden egyes használat alkalmával fejti ki titkait.



HANG, AMELY MEGDÖBBENT


A különféle hallgatási preferenciáknak megfelelő, megnyerő hangminőséggel az ADVAR olyan finom hangzást biztosít, amely nem hagy teret a kompromisszumoknak.



A váz belsejében egy precízen hangolt 10,2 mm-es egyetlen dinamikus meghajtó egy dinamikus és egyedi hangképet hoz létre, amely hű marad a Meze Audio már kialakult jellegzetes hangzásához. A membrán lenyűgöző eredményt kínál az egész frekvenciatartományban, teret engedve a sima, bársonyszerű hangzásnak.



A részleteket nem áldozták fel – az ADVAR hihetetlen pontossággal tárja fel a részleteket, életre keltve új, meglepő hangképeket, amelyek felfedezésre várnak kedvenc dalaiban.

Az ADVAR bármilyen eszközzel jól párosítható, köszönhetően nagy érzékenységének és alacsony impedanciájának. 10 Hz és 30 kHz közötti átvitelt biztosít egy lenyűgöző hallgatási élménnyel együtt.



A TERMÉSZETESSÉG IHLETTE FORMA


A nyers hematit lekerekített felülete és a gondosan megformált ívek által ihletett forma, a rozsdamentes acél ház ergonomikusan kontúrozott kialakítással rendelkezik, amely lehetővé teszi a fülhallgató könnyű behelyezését és eltávolítását.



Az optimális illeszkedésnek köszönhetően a legmagasabb stabilitást biztosítja. Könnyedén felfekszik a fülre, és a fül feletti kampókkal együtt csökkenti a kényelmetlenséget a hosszabb hallgatás során is. A kanyargós kialakítás javítja a fülhallgató zajszigetelő tulajdonságait.

A szilikonokat gondosan választották ki, hogy optimálisan, légmentesen, valamint könnyen illeszkedjenek a fül formájához.





SZÁZADOS ÖRÖKSÉGÜNK KIFEJEZÉSE


A máramarosi erdők, a hegycsúcsokról nyíló kilátás, a természetes források suttogása inspirál bennünket az alkotásra. A történelem során az e földről származó honfitársak fába faragott, nemzedékről nemzedékre továbbadott, bonyolult ősi szimbólumokat használtak, hogy megvédjék e szent területüket.





Az ADVAR motívum körei hasonlóak a „hora” ábrázolásához, egy hagyományos tánchoz, amely kozmikus képeket hordoz a románok számára – a kézben egyesülő emberek köre a bolygók táncát a Nap körül, a kézzelfogható és varázslatos egyesülését ábrázolja. A kör közepén maga a Nap kerül ábrázolásra. Védő a sötétség ellen egy fényforrás, amely lehetővé teszi minden dolog virágzását és növekedését.

Ez az Advart kísérő motívum azért került ide, hogy felfedjen egy darabot abból az egyetlen dologból, ami a legkülönlegesebbé tesz bennünket - a máramarosi születésű lelkünkből.

KIEGÉSZÍTŐK

  • 1x kemény tok
  • 1x MMCX eltávolító eszköz
  • 1x tisztítószerszám
  • 5 pár (SS, S, M, L, LL méretben) Final Audio Type-E füldugó
  • 1x Felhasználói kézikönyv
  • Kábelek: 1 x 1,25 m MMCX - 3,5 mm-es kábel

MŰSZAKI ADATOK

  • Meghajtó: 10,2 mm-es dinamikus meghajtó
  • Frekvencia tartomány: 10 Hz - 30 kHz
  • Impedancia: 31 Ω
  • SPL: 111 dB/mW
  • Torzítás: <1% 1kHz-en

  • Készletkábelek: ezüstözött MMCX kábel, amelynek vége aranyozott 3,5 mm
  • Frissítő kábelek (külön beszerezhető):
    • MMCX ezüstözött kábelvégződés 2,5 mm kiegyensúlyozott
    • MMCX ezüstözött kábelvégződés 4,4 mm-es kiegyensúlyozott

  • Anyagok: Tömör rozsdamentes acél váz, fém fröccsöntéssel, CNC felületkezeléssel
  • Kivitel: magasfényű fekete króm bevonat a fő burkolaton

FRISSÍTÉS EZÜSTÖSÍTETT FRISSÍTÉS EGYEDI KÁBELEKKEL



Termékösszehasonlítás