BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Energy Sistem MP3 lejátszó, tökéletes futáshoz és gyalogláshoz


2021/08/23

Vannak, akik szeretnek hallgatni kedvenc dalaikat, podcastokat vagy rádióműsorokat futás vagy séta közben, kint vagy bent. Ebben az esetben az MP3 -lejátszó használata az egyik legjobb lehetőség könnyűsége és sokoldalúsága miatt.



A zenehallgatás előnyei edzés vagy sportolás közben


Az MP3 lejátszóknak még mindig megvan a helyük egy olyan társadalomban, amelyben nagymértékben függünk az okostelefonoktól, mivel segítenek lekapcsolódni, miközben részt veszünk olyan szabadidős tevékenységekben, mint az edzés.

Tanulmányok sora megerősítette, hogy a zenehallgatás pozitív hatással van az elménkre, segít motiválni és enyhíteni a szorongást. Egy dal vagy ütem optimális hangulathoz társítható, amely segít a fizikai aktivitásunk minőségének javításában az állóképesség növelésével és az észlelt erőfeszítés csökkentésével.

A szükséges MP3 -lejátszó a gyakorlattól függően


MP3 lejátszók futóknak


Ha Ön futó, és inkább magával visz egy MP3 -lejátszót kocogás közben, akkor valószínűleg szüksége lesz egy sportkiegészítőre, hogy kényelmesen hordozhassa készülékét. Amellett, hogy kényelmesen rögzítheti az MP3 lejátszót a zenekarba, a Bluetooth technológiával ellátott MP3 Clip BT Sport Greenstone 16 GB belső memóriával és bővíthető microSD kártyával rendelkezik.





MP3 lejátszók a túrázáshoz


Ha vidéken túráz, a lehető legnagyobb mozgásszabadságra van szüksége, mivel néha a kezének botot kell tartania vagy el kell tartania magát, amikor átmászik egy kis sziklán, amellyel találkozik. Ezenkívül a túrázók gyakran hordanak hátizsákot vízzel vagy dióval, ezért szükségük van egy praktikus klipszel ellátott vezeték nélküli MP3 -lejátszóra, például az MP3 Clip Bluetooth Mint -re . 8 GB belső memóriával rendelkezik, amely microSD kártyával bővíthető.





Séta zenehallgatás közben


Az MP3 Clip Coral a legjobb választás azoknak, akiknek kedvenc gyakorlatuk a városban való sétálás vagy a kifejezetten tervezett területek, de akiknek nincs szükségük annyi mozgásszabadságra. 8 GB belső memóriával rendelkezik, amely bővíthető a microSD-kártya, a beépített FM-rádió és a praktikus csipesz segítségével, amelyet edzés közben a ruházathoz rögzíthet.





Ne feledje, hogy online áruházunkban számos MP3- és MP4 -lejátszó található , valamint kifejezetten sportokhoz kifejlesztett fejhallgató, amely rendkívül kielégítő élményt nyújt a zenehallgatás közben.

Termékösszehasonlítás