BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Energy Sistem Lol&Roll - Pop Kids fejhallgatók


2022/01/21

Egész hangvilág a kicsiknek



A Lol&Roll audiotermékek univerzumát kifejezetten az eleven fiúk és lányok számára tervezték. Olyan gyerekeknek, mint te vagy! Így mindig biztonságban élvezheted a zenédet. Kizárólag gyerekbarát anyagok lettek felhasználva, minden készülékünkön hangerőkorlátozás is van. Garantáljuk a jó szórakozást!





Több játék, kevesebb szünet. Üdvözlünk a Lol&Roll zenekarban



Anne, Luca és Yoko a valaha látott legőrültebb, legszórakoztatóbb koncertet kezdik. A hangszerek készen állnak. A közönség már ülve ugrál.. Már csak te hiányzol! Csatlakozz a Lol&Roll zenekarhoz és ehhez az egyedülálló kalandhoz, tele zenével, energiával és barátsággal.


GYERMEKEK
SZÁMÁRA
BIZTONSÁGOS





LESZERELHETŐ
KÁBEL





ZENE
MEGOSZTÁS





MENŐ
MATRICÁK





KARTON
JÁTÉK





MIKROFON




Mozogj Anne ütemére



Szia! Anne vagyok, énekelek és basszusgitározom a zenekarban. Nem tudom abbahagyni a táncot és az ugrálást! A ház bármely sarka a színpadommá válik. Hallod a hangszerek ütemét? Csatlakozz hozzánk és hagyd, hogy a zene magával ragadjon! Nyugton maradni nem opció.



Játssz Yokóval



Yoko vagyok, a banda gitárosa. Szeretem hallgatni a zenéimet bármilyen digitális eszközön. Felteszem a fejhallgatót, megnyomom a play gombot, és kezdődhet a koncert! A technológia nagyszerű szórakozás, és lehetővé teszi mindannyiunk számára, hogy megosszuk kedvenc dalainkat. Melyik lejátszási listára táncolsz a legtöbbet?



A móka Lucával kezdődik



A nevem Luca és én dobolok. Imádok hangokat alkotni bármivel, amit csak találok! A zene szabadon árad, amikor a zenekar összejön. Én is szeretek újrahasznosítani. Tudtad, hogy a konzervdobozokat és a kanalakat újra felhasználhatod otthoni dobfelszereléshez?





Termékösszehasonlítás