BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

A Bose bemutatja a SoundLink FLEX-et


2022/02/01

Elemében van mindenhol!


Vadonatúj, masszív, hordozható Bluetooth hangszóró, kategóriájában a legjobb hanggal



A Bose bemutatja ikonikus SoundLink Bluetooth hangszórócsalád új jövevényét: a SoundLink FLEX-et. A Flex a legjobb hangteljesítményt nyújtja a méretéhez képest egy hordozható hangszóró ként, vadonatúj, kézbe fekvő és rendkívül masszív kivitelben. Tele van exkluzív Bose technológiával, hogy mély, tiszta hangzást biztosítson, amely elég erős ahhoz, hogy szórakozás közben betöltse a nappalit, és elég hangos bármilyen szabadtéri kalandhoz. A szabadalmaztatott Bose PositionIQ™ technológiával automatikusan felismeri a hangsugárzó tájolását, így akár függőlegesen, akár lógva, akár a hátára fektetve a hangszórót gazdag, élethű hangzásra optimalizálták. IP67 víz- és porállóságaakár 12 órás akkumulátor-üzemidővel kombinálva kemény, hordozható igáslóvá teszi.





Forradalmi teljesítmény a hordozható eszközben


A Flex a házának minden töredékét felhasználja, hogy lenyűgöző hangteljesítményt nyújtson. Egy egyedi átalakító – akkora, amennyire elfér – maximalizálja a tisztaságot, így minden hangszert és énekhangot hallhat, és olyan basszust biztosít, amelyet a mellkasadban érezhetsz. Két ellentétes passzív radiátorral kombinálódik, amelyek a vibrációt a kompakt hangszóró erőteljes hangkimenetévé alakítják. A Bose szabadalmaztatott digitális jelfeldolgozó (DSP) technológiája drámaian minimalizálja a torzítást, így természetes, teljes hangot hallhatsz.



Első Bluetooth hangszóró ként a Bose SoundLink Flex dinamikusan érzékeli a tájolását, és automatikusan beállítja a hangot, hogy kompromisszumok nélküli hangzást biztosítson a Bose PositionIQ technológián keresztül. Akár a Flex áll a konyhapulton, akár a hátizsákban lóg, akár a medence mellett fekszik, semmit sem kell tenned az optimális hangminőség érdekében.



Elemében van mindenhol - Minden csepphez, kiömléshez lett gyönyörű formában tervezve


IP67-es besorolásának és prémium anyagainak köszönhetően a SoundLink Flex robusztus és rugalmas – készen áll mindenre, amit a nap hoz. Puha szilikon hátlapja és porszórt acélrácsa együttesen megóvja a leejtéstől és az ütésektől, nem hámlik, valamint ellenáll a korróziónak és az UV-sugárzásnak. A szorosan lezárt akusztikus alkatrészei távol tartják a vizet, a port és a szennyeződést, és nem rontják a hangteljesítményt. Még akkor is lebeg a víz felszínén, ha véletlenül beleesik a kádba, a medencébe vagy az óceánba. Tartós használati hurka pedig könnyen rögzíthető a táskádon lévő karabinerhez vagy csathoz, vagy akasztható egy kampóra a zuhanyozóban vagy a strandszékben.



9 cm széles, 20,1 cm hosszú és 5,2 cm magas, és alig több mint 1 kilogramm súlyú, a Flex könnyedén illeszkedik a kezedbe, jó fogású, amikor megragadod, és elegánsan néz ki a könyvespolcon. három gyönyörű színben kapható: fekete, fehér vagy kék.



Másodpercek alatt csatlakozik, egész nap működik, tökéletesen párosítható


A SoundLink Flex beállítása egyszerű, szimpla hangutasításokkal másodperceken belül párosítható Bluetooth-kapcsolattal telefonoddal vagy táblagépeddel. Akár nyolc csatlakozásra is emlékszik, így zökkenőmentesen válthatsz egyik eszközről a másikra. A Bose Connect alkalmazás segítségével vezérelheted a Flexet, személyre szabhatod a beállításokat, és megkaphatod a legújabb szoftverfrissítéseket. A hangszóró gombjai pedig lehetővé teszik a be-/kikapcsolást, a hangerő növelését/csökkentését, a Bluetooth-hoz való csatlakozást, valamint a számok lejátszását, szüneteltetését vagy átugrását. Telefonod hangsegédjét is elérheti, vagy rendkívüli tisztasággal fogadhatsz és kezdeményezhetsz hívásokat a beépített mikrofonon keresztül.





A Flex újratölthető lítium-ion akkumulátorral rendelkezik, amely akár 12 órányi lejátszást is kínál – elég ahhoz, hogy az egész napos családi összejövetelen vagy a parkban eltöltött lusta délutánon is kitartson. A Flex USB-C® töltést használ, és a töltőport stratégiailag a hálózati hurok másik oldalán helyezkedik el, így bármilyen helyzetben töltheted és lejátszhatod a Flexet anélkül, hogy egy ütemet kihagyna.





Párosíts egy második SoundLink Flex vagy Bose Bluetooth hangszórót a sztereó módhoz (bal-jobb csatorna) vagy Party Mode (egyidejű zenelejátszáshoz).Ha otthon vagy, a Flex hibátlanul működik egy vagy több Bose intelligens hangszóróval és hangsugárzóval, hogy a Bose SimpleSync technológiával bővítse a hallgatási élményt. Ha a Flex csatlakoztatva van, kérd meg hangsegédjét, hogy játsszon le zenét az intelligens hangszórón, és a tartalom egyszerre fog lejátszani mindkettőn.

Termékösszehasonlítás