BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Beyerdynamic MMX 100 - analog gamer fejhallgató


2022/04/12

META PICK – MINDIG A LEGJOBB VÁLASZTÁS



  • Tiszta és precíz hangzás stúdió szinten
  • Természetes hangátvitel alacsony környezeti zajjal a levehető META VOICE mikrofonnak köszönhetően
  • Hangerőszabályzó és külön némító gomb az intuitív kezeléshez
  • Kiváló viselési kényelem több órányi játék során
  • Levehető mikrofon, kábel és cserélhető alkatrészek a tartósság érdekében



PROFESSZIONÁLIS HANGZÁS A VERSENYELŐNYÉRT


Az MMX-be épített 40 mm-es hangszórókat kifejezetten játékra optimalizálták akusztikus mérnökeink. Ez tisztább és precízebb hangzást eredményez, amely minden játék stílusban hallható: az FPS játékokban profitálhatsz a precíz hanglokalizációból, amely számos helyzetben jelentős előnyt jelent. Az RPG-k még valósághűbbek a különleges hangzásnak köszönhetően.



META VOICE MICROFON
STÚDIÓ SZINTŰ JÁTÉK


A hangos háttérzajok a csevegésben megtörik a csapat elmerülését és összpontosítását. A játékokban nagy a tét és fontos, hogy a hangod természetesen, minimális háttérzajjal legyen közvetítve. Több éves stúdiótapasztalatunkat átültettük a játékok világába, hogy meghatározzuk a stúdiószintű játék új szintjét. A válasz az új META VOICE kardioid kondenzátormikrofon, amely 9,9 mm-es kapszulával természetes módon és élethűen reprodukálja a hangod. A tipikus háttérzajok, például a billentyűzet kattogása és az egérkattintások azonban megszűnnek.



HANGERŐSZABÁLYZÓ
ÉS NÉMÍTÓ GOMB


Soha többé nem kell időt vesztegetned a kábelen lévő hangerőállító keresésre! A praktikus hangerőszabályzó biztosítja az MMX 100 gyors és pontos beállítását. Az intuitív kezelőszervekkel pedig beállíthatod a hangerőt anélkül, hogy elhagynád a játékot. A mikrofont pedig a külön némító gombbal lehet elnémítani.



KIFINOMULT KIALAKÍTÁS
AZ ÓRÁKIG TARTÓ KÉNYELEMÉRT


Az MMX 100 egyesíti a klasszikus beyerdynamic esztétikát egy olyan funkcióval, amely igazán számít a játékban. A fejen lévő nyomáspontok elkerülése érdekében a pánt memóriahabos párnával van ellátva, amely műbőrbe van burkolva. A memóriahab-töltésű műbőr fülpárnák órákon át garantálják a kényelmet, a bajonett-mechanizmusnak köszönhetően pedig még gyorsabban és könnyebben cserélhetők.

Termékösszehasonlítás