BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Maradj a flow-ban: Az új Beyerdynamic Blue Byrd - a korlátlan rugalmasságért


2021/11/08

Az új Blue Byrd 2. generációs fejhallgató egy bluetooth® fülbe helyezhető fejhallgató, amely a márka bevált, kiváló minőségű hangzását és sokoldalú használhatóságát ötvözi a teljes rugalmasság érdekében a mindennapi élethez.



Heilbronn, szeptember 28, 2021 – Az új Blue BYRD 2. generációs Bluetooth® fejhallgató fülhallgató, amely egyesíti a márka bevált, kiváló minőségű hangzását, sokoldalú használhatósággal és teljes rugalmassággal. A Blue BYRD zökkenőmentes átmenetet tesz lehetővé zenehallgatás, telefonálás, munka, tanulás vagy sport között – bárhol és bármikor.





TÖBBFUNKCIÓS HANGÉLMÉNY ÉS KIVÁLÓ KOMMUNIKÁCIÓS ESZKÖZ



Az új Blue BYRD sokféle célra alkalmas, és nem csak erőteljes hangzásával, hanem kiváló mikrofonjával is a lehető legjobb hangátvitel érdekében. A legújabb Qualcomm® aptX™ Adaptive és AAC audiokodekeknek köszönhetően a headset a legújabb generációs 5.2-es Bluetooth®-kapcsolatot és a mindig kiegyensúlyozott nagy felbontású hangzást produkálja, eszköztől függetlenül. A Multipointnak köszönhetően lehetőség van egyidejűleg két eszközzel Bluetooth® kapcsolat létrehozására is. A mikrofon a fülhallgatón keresztül képes reprodukálni a felhasználó saját hangjelét a sidetone funkció segítségével, így természetes beszélgetési helyzetet tesz lehetővé telefonálás közben. Emellett a 8. generációs Qualcomm® CVC ™ technológia (8 thgeneráció) csökkenti a zavaró háttérzajt. Ez garantálja a kiváló beszédhallhatóságot, így a Blue BYRD tökéletes kommunikációs eszköz és társ magán telefonhívásokhoz és üzleti videomegbeszélésekhez az irodában vagy útközben. A headsetet utazás vagy edzés közben is gondtalanul használhatod, mivel IPX4 tanúsítványa véd az esőtől és a nedvességtől. Az univerzális 3 gombos távirányítóval a hívások és a médialejátszás is könnyedén vezérelhető.



Az egyedülálló lapos kialakításnak köszönhetően a Blue BYRD magas szintű kényelmet kínál egész nap. A fülbe helyezhető fejhallgató speciális kialakítása gondoskodik arról, hogy ne álljanak ki a fülből és még pihenés céljából fekve, valamint hívások között is alig észrevehetők. A praktikus nyakpántnak köszönhetően a Blue BYRD mindig gyorsan kéznél van és bármikor használatra kész. Ha nincs használatban, vagy épp útközben vagyunk, a rugalmas nyakpánt könnyen összecsukható és tárolható a praktikus kemény tokban.



A nyakpánt kialakítása magas akkumulátor-üzemidőt is lehetővé tesz, akár 14 órát is kibír a hosszú, megszakítás nélküli hallgatási élmény érdekében. Az USB-C-n keresztül 1:40 órán belül teljesen feltöltődik. A 10 perces gyorstöltés 2 óra játékidőt biztosít, és még töltés közben is használható a fejhallgató.



TÖKÉLETESEN FELSZERELT BELSŐ ÉS KÜLSŐ



A legújabb technológiának köszönhetően a kiváló hangminőség mellett a Blue BYRD további funkciókat is kínál: a Google Fast Pair nagyon egyszerű párosítást tesz lehetővé. Amazon-tanúsítvánnyal rendelkező headsetként a Google Assistant és a Siri mellett Alexa-val is tökéletesen működik.



A Blue BYRD a beyerdynamic innovatív MIY alkalmazásához is csatlakoztatható. A „MOSAYC – A részletekre való összpontosítás Mimi Sound Personalization segítségével” a Blue BYRD hangját a következő szintre emeli. Mindössze két perces hallgatási teszt után a fejhallgató hangja és beállításai személyre szabhatók az alkalmazással, és teljesen az egyéni halláshoz igazíthatók. Ezenkívül a fejhallgató az alkalmazás segítségével mindig naprakész a legújabb technológiai frissítésekkel.



A Blue BYRD sorozat dizájnja ötvözi az egyszerű eleganciát és a kényelmes tapintást, mindezt erőteljes hangélménnyel. Az új Blue BYRD lenyűgöz az elegáns díszítőlapjaival nyűgöz le, melyek eloxált és gyémántcsiszolású alumíniumból készülnek. A kiváló minőségű szilikonból készült nyakpánt viselése során tökéletesen alkalmazkodik a bőrhöz és mindkét végén üveggyöngy-fúvott fém található. Szokás szerint a beyerdynamic számos pótalkatrészt, például fülhallgatót is kínál közvetlenül az online áruházban. A termék dobozában a fejhallgatón kívül 5 különböző méretű szilikon fülhallgatót, kemény tokot és USB kábelt is találunk.



MŰSZAKI ADATOK: BLUE BYRD (2. GENERÁCIÓ)



Transzduktor : Dinamikus
Akusztikus kialakítás : Zárva
Frekvenciaválasz : 10 Hz - 25000 Hz
Forma tényező : Fülben
Terjedés : Bluetooth®
Bluetooth® verzió : 5.2
Audiokodekek : Qualcomm® aptX™ adaptív
Qualcomm® aptX™
AAC
SBC
Firmware frissítés lehetséges : Igen
Hatótávolság : 10 m
Akkumulátor üzemidő : max. 14 óra
Töltési idő :
1:40 óra
Töltő port típusa : USB-C
A kábel típusa : Kétoldalas/fix
Távirányító és mikrofon : Beépített távirányító mikrofonnal
Súly : 32 g
Szállítási terjedelem : Egy pár fülbe helyezhető fejhallgató
Kemény tokos
szilikon füldugó 5 méretben (XS, S, M, L, XL)
USB-kábel
Gyors útmutató
Termékoldal : Beyerdynamic Blue BYRD 2nd generation



Termékösszehasonlítás