BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Behringer FLOW 8


2022/06/20

Digitális keverő, 8 bemenettel

Itt az ideje valami újnak! Egy könnyen használható digitális keverő modern funkciókkal és mindenki számára egyszerű kezelhetőséggel. Itt az ideje a FLOW 8 digitális keverőnek!



Digitális keverés könnyedén


A digitális keverők stúdióminőségű feldolgozást, a legmagasabb hűséget, az összes beállítás előhívásának lehetőségét és még a távoli kezelést is kínálják. Ezek rendkívül vonzó funkciók, de ezek mindegyike költséggel jár – a nagyobb fizikai méret és a bonyolultabb működés, amely legalább bizonyos fokú audiotechnikai oktatást igényel.

A Behringer által az évek során felépített több millió analóg kis formátumú keverő egyértelműen azt mutatja, hogy sok felhasználónak van szüksége kompakt, megfizethető, megbízható és könnyen kezelhető keverőre.

A tipikus alkalmazásoknak gyakran csak egy maroknyi forrás szintjét kell egyensúlyba hozniuk. Tehát miért kell bonyolultabbá tenni a dolgokat a kelleténél? Itt az ideje valami igazán újnak, amely modern funkciókat és munkafolyamatokat kínál mindenki számára egyszerű és kompakt formában – itt az ideje a FLOW 8 digitális keverésnek.



EZ-GAIN Assisted Gain Staging


Hallottál már valakit, aki azt mondta: „Oda kell figyelned a nyereség beosztására?” Tudod, miről szól a „nyereségstruktúra”? Ha a tiszta és egészséges jelek iránt érdeklődik, alacsony zajszinttel és alacsony harmonikus torzítással, akkor a megfelelő előerősítő erősítés beállítása a legfontosabb. Ez határozza meg a jel erősítésének mértékét, amikor belép a keverőbe. Mivel a forrásjelek a pergő erős ütésétől a méhek finom zümmögéséig bármiek lehetnek, nincs egyetlen olyan erősítés sem, amely minden lehetséges célra megfelelne.

Az erősítés beállítása mindig kompromisszum, és a megfelelő megtalálásához vagy tapasztalatra és műszaki ismeretekre, vagy az új FLOW 8 EZ-GAIN funkcióra van szükség. Ez a funkció egy vagy az összes csatorna jeleit egyszerre tudja figyelni, amíg úgy gondolja, hogy a leghangosabb hangokat nem adja rá. Az EZ-GAIN ezután automatikusan beállítja a csatorna erősítését az optimális magassághoz.

Ó, egyébként az EZ-GAIN automatikusan bekapcsolja a 48 V-os fantomtápot az 1. vagy 2. mikrofonbemeneten, ha nem érzékel jelet, arra az esetre, ha elfelejtette volna megtenni.



Teljes alkalmazás távirányító


Valljuk be, a kis keverők gyakrabban vannak elhelyezve ott, ahol a kábelek véget érnek, nem pedig olyan helyre, ahol a leghasznosabb lenne a keverés szabályozásához. Előfordulhat, hogy ki kell nyújtóznia a szintek szabályozásához, vagy el kell távolodnia a keverőtől, hogy megítélje, a beállítás meghozza-e a kívánt hatást. Már nem!

A FLOW 8 keverők teljes távirányítót kínálnak gyakorlatilag bármilyen Android vagy iOS eszközről, így szabadságot adva arra, hogy pontosan oda menjen, ahol a hang ideális bármilyen beállítás elvégzéséhez. Állítsa be a 9 sávos EQ-t a fő PA hangsugárzókhoz, állítsa a kompresszort a basszusgitárra, vagy állítsa be a mixet a színpadon lévő tehetségekhez.

Termékösszehasonlítás